Utrecht
Buurtcamping Utrecht Park de Gagel

Welkom bij De  Buurtcamping Utrecht Park de Gagel

LET OP!!
Door omstandigheden zijn wij genoodzaakt om De Buurtcamping Park de Gagel als eendaagse festival door te laten gaan.
8 juli staat in het teken van De Buurtcamping Park de Gagel! Eén dag vol muziek, gezelligheid en activiteiten. De leukste en gezelligste manier om de buurt en je buren nog beter te leren kennen! Kom jij ook lekker barbecueën?
Programma:
Op zaterdag 8 juli is iedereen uit Overvecht en omstreken welkom in Park de Gagel om vakantie te vieren! Er wordt samen gegeten, muziek gemaakt, gedanst bij de silent disco, gesport, geknutseld en nog veel meer! De avond is niet compleet zonder een kampvuurtje en de ouderwetse camping bingo.
Vrijwilligers gezocht!
We zijn op zoek naar mensen die zelf een activiteit willen organiseren (potje badminton, zaklopen, creatieve workshop, of iets heel anders..) of gewoon willen helpen tijdens het evenement (op- en afbouw, helpen met koken en meer).
Heb jij zin om mee te doen?
Kom ons team versterken in de aanloop naar of tijdens het festival!
Stuur ons een berichtje of mail naar parkdegagel@debuurtcamping.nl
Locatie
pin
Buurtcamping Utrecht Park de Gagel
Gangesdreef 7, Utrecht, Nederland
Route

Kom kamperen op De  Buurtcamping!

Elk jaar gaan buurtbewoners op vakantie in hun park in eigen buurt. Drie dagen lang is het park een gezellige camping, bewoond door alle mensen die de buurt rijk is.

Allemaal leven ze er vol positieve energie gezellig samen en ontmoeten elkaar. Deze ontmoetingen zorgen voor inspiratie, goede voorbeelden, zelfvertrouwen, voor een thuisgevoel in de buurt, samenwerkingen, vriendschappen en relaties. Allemaal nieuwe verbindingen die de buurt versterken.

Op de Buurtcamping is één derde van de plekken gereserveerd voor vrijwilligers, één derde voor betalende kampeerders en één derde voor minima. Dat zorgt voor diversiteit en bijzondere ontmoetingen . Met die pleerol onder de arm zien we er per slot van rekening allemaal even knullig uit.

De Buurtcamping in Overvecht vindt plaats in Park de Gagel, een groene oase tussen de flats midden in de wijk. Dit jaar gaan we niet een weekend lang kamperen, maar hebben we één feestelijke dag in vakantiesferen, waarbij er wordt samengewerkt met allerlei partners uit de wijk.

Vertel iets over het programma

We gaan er voor! De Buurtcamping strijkt weer neer in Park de Gagel. Dit jaar zonder overnachting, maar mét een tof programma, georganiseerd met partners uit de wijk!
Word vrijwilliger

Vertel iets over de tickets

Vertel iets over de huisregels

Help een gezin op vakantie

Op De Buurtcamping reserveren we eenderde van de tentplekken voor gezinnen die om financiële redenen niet op vakantie kunnen. Dankzij gulle gevers krijgen deze gezinnen een plekje op de camping én kampeerspullen.
Wil jij hieraan bijdragen? Wij zorgen dat jouw donatie wordt omgezet in een prachtige vakantie voor een gezin.

Doneer nu
Vrijwilliger worden?  Meld je aan!

We kunnen jouw hulp goed gebruiken, help je ons mee om onze Buurtcamping tot een groot succes te maken? Denk bijvoorbeeld aan broodjes smeren, activiteiten organiseren, helpen met de tenten opzetten of koken!

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden

Met veel dank aan 
onze partners: