Utrecht
Buurtcamping Utrecht Park Transwijk
  • calendar 7 - 9 juli
  • caravan Buurtcamping Utrecht Park Transwijk, Utrecht
  • speaker Social Media

Welkom bij De Buurtcamping Park Transwijk

De Buurtcamping strijkt ook in de zomer van 2023 weer neer in Park Transwijk!

Het jaarlijkse weekendje kamperen in eigen park begint een fenomeen te worden en vindt dit jaar plaats in tientallen parken verspreid over het hele land. In Utrecht hebben we dit jaar zeven locaties.

De Buurtcamping Park Transwijk verwelkomt buurtbewoners uit Transwijk, Kanaleneiland, Dichterswijk en Rivierenwijk. In het eerste weekend van de zomervakantie komen we in een ontspannen en laagdrempelige setting bij elkaar om een paar dagen lekker te ontspannen en uit de dagelijkse routine te komen. We verblijven van vrijdag- tot zondagmiddag op het terrein van Stadsboerderij Eilandsteede. Als we niet liggen te slapen in onze tent is er een programma van dieren voeren, live muziek, het Kamptoernooi, of juist heerlijk het hele weekend in de zon of bij het kampvuur zitten!

In ons dagelijks leven is het gemakkelijk om jarenlang je buren voorbij te lopen zonder iets over ze te weten. Na een weekend kamperen op De Buurtcamping hopen we dat je één of twee nieuwe mensen hebt leren kennen, die je in het vervolg op straat kunt begroeten. Een klein beetje verbinding creëren in de buurt, dat is waar De Buurtcamping voor staat.

De organisatie van de Buurtcamping Park Transwijk 2023 is in volle gang. We plaatsen regelmatig updates op onze social media, en houden mensen op de hoogte via onze mailinglist.

We verwachten dat we de prijzen en kaartverkoop 5 juni online kunnen zetten. Zoals altijd worden kaarten voor mensen met een U-pas zeer betaalbaar gehouden en kamperen vrijwilligers gratis.

Voor nu hebben we twee heel gave video-impressies van De Buurtcamping Utrecht 2019 en 2022:

We verwelkomen je graag van 7 tot 9 juli in Park Transwijk!

Liefs, Team De Buurtcamping Park Transwijk 2023

Tickets
exclamation
Wil je ook staan op de Buurtcamping Buurtcamping Utrecht Park Transwijk? Koop dan nu je tickets!
Kaarten-shop
Locatie
pin
Buurtcamping Utrecht Park Transwijk
Park Transwijk, Vreugdenhillaan 31, Utrecht, Nederland
Route

Kom kamperen op De  Buurtcamping!

Elk jaar gaan buurtbewoners op vakantie in hun park in eigen buurt. Drie dagen lang is het park een gezellige camping, bewoond door alle mensen die de buurt rijk is.

Allemaal leven ze er vol positieve energie gezellig samen en ontmoeten elkaar. Deze ontmoetingen zorgen voor inspiratie, goede voorbeelden, zelfvertrouwen, voor een thuisgevoel in de buurt, samenwerkingen, vriendschappen en relaties. Allemaal nieuwe verbindingen die de buurt versterken.

Op de Buurtcamping is één derde van de plekken gereserveerd voor vrijwilligers, één derde voor betalende kampeerders en één derde voor minima. Dat zorgt voor diversiteit en bijzondere ontmoetingen . Met die pleerol onder de arm zien we er per slot van rekening allemaal even knullig uit.

Robert-Jon

Beheer

Dit jaar is Robert-Jon jullie campingbeheerder

Robert-Jon is al bij De Buurtcamping betrokken sinds de eerste Utrechtse editie in 2014. In 2015 was hij onderdeel van de organisatie van De Buurtcamping Majellapark, waar hij de website en het media-team overzag. Sindsdien is hij bij bijna elke editie als vrijwilliger betrokken geweest, waaronder de twee edities in Park Transwijk in 2019 en 2022.

Vrijwilligers

Op dit moment hebben we een kernteam bestaande uit vier ervaringsdeskundigen die De Buurtcamping een warm hart toedragen. Corry en Bertie zijn algemene teamleden. Geoffrey zal zorgen dat iedereen goed gevoed het weekend doorkomt en Eelco is als lokatiemanager het eerste aanspreekpunt voor vragen over, en problemen met materieel en faciliteiten.

Vind jij het leuk om actief in een team bezig te zijn? Er is nog plaats voor een aantal mensen in vrijwilligersrollen zoals het overzien van activiteiten, het bemannen van de receptie en verslaglegging (foto/video) van het weekend. Je kunt ons mailen of DMmen. We bespreken graag met je waar jij het meest energie van krijgt!

Vrijwilligers nemen gratis deel aan De Buurtcamping, inclusief eten en drinken
Voor vrijwilligers met een grotere verantwoordelijkheid is een vrijwilligersvergoeding beschikbaar

Kaartverkoop

De prijs voor je verblijf en eten is:

  • €20,- per tentplek, plus
  • €20,- per persoon

Alle details vind je in de shop

U-pas Kaarten

Mensen met een U-pas krijgen 75% korting op hun kaarten en kunnen betalen met hun U-pas tegoed. Voor het aanschaffen van U-pas tickets, klik hier!

Ook voor mensen met een U-pas ticket is veel praktische informatie te vinden onder het “Meer info…” kopje in de shop

Help een gezin op vakantie

Op De Buurtcamping reserveren we eenderde van de tentplekken voor gezinnen die om financiële redenen niet op vakantie kunnen. Dankzij gulle gevers krijgen deze gezinnen een plekje op de camping én kampeerspullen.
Wil jij hieraan bijdragen? Wij zorgen dat jouw donatie wordt omgezet in een prachtige vakantie voor een gezin.

Vrijwilliger worden?  Meld je aan!

We kunnen jouw hulp goed gebruiken, help je ons mee om onze Buurtcamping tot een groot succes te maken? Denk bijvoorbeeld aan broodjes smeren, activiteiten organiseren, helpen met de tenten opzetten of koken!

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden