Maastricht
Buurtcamping Maastricht Viegenpark
  • calendar 14 juli 2023 - 16 juli 2023
  • caravan Buurtcamping Maastricht Viegenpark, Maastricht
  • speaker Facebook

Welkom bij De  Buurtcamping in Maastricht Vliegenpark

Hier kun je iets vertellen over jullie Buurtcamping en bezoekers enthousiasmeren om een plekje te reserveren en te komen kamperen! Misschien kun je al iets kwijt over jullie plannen voor de Buurtcamping of wil je een oproep doen omdat je nog opzoek bent naar vrijwilligers? Jezelf voorstellen is ook altijd een goed idee!

Locatie
pin
Buurtcamping Maastricht Viegenpark
Tamboerijnstraat 15, Maastricht, Nederland
Route

Kom kamperen op De  Buurtcamping!

Elk jaar gaan buurtbewoners op vakantie in hun park in eigen buurt. Drie dagen lang is het park een gezellige camping, bewoond door alle mensen die de buurt rijk is.

Allemaal leven ze er vol positieve energie gezellig samen en ontmoeten elkaar. Deze ontmoetingen zorgen voor inspiratie, goede voorbeelden, zelfvertrouwen, voor een thuisgevoel in de buurt, samenwerkingen, vriendschappen en relaties. Allemaal nieuwe verbindingen die de buurt versterken.

Op de Buurtcamping is één derde van de plekken gereserveerd voor vrijwilligers, één derde voor betalende kampeerders en één derde voor minima. Dat zorgt voor diversiteit en bijzondere ontmoetingen . Met die pleerol onder de arm zien we er per slot van rekening allemaal even knullig uit.

Een unieke beleving, slapen in het Viegenpark!
Geef je op, kom mee kamperen en reserveer je eigen plek!

Opgeven kan via deze site of

  • bij Marion: djotsho@gmail.com
  • Buurtcentrum de Wiemerink (vraag naar Trajekt)
  • op de camping zelf!

Iedereen, jong en oud, is van harte welkom! Kamperen in je eigen buurt, hoe leuk is dat! 3 dagen kamperen, soep op een vuurtje, bbq en ontbijtbuffetten. Wat dacht je van ‘Trouwen voor een dag’, ‘Dansen in het park’ of ‘Tai Chi’? Er komt een voetbaltoernooi en zijn diverse creatieve activiteiten voor de kinderen, touwtrekken, bellen blazen, jeu de boules…het Viegenpark is groot genoeg! Ook komt er een filosofie cafe en zelfs aan een heuse Beauty en nagelsalon is gedacht! En nog veel meer! Beleef het zelf tijdens de buurtcamping!

Gezellig! Kom jij ook?

Vertel iets over je team

Kosten voor een unieke beleving:

Kosten voor een unieke beleving:

  • 10 euro p.p. en 20 euro per tent voor 3 dagen;
  • vrijwilliger of minimuminkomen 5 euro p.p. en 10 euro per tent voor 3 dagen;
  • kinderen t/m 12 jaar kamperen gratis!
  • Dagkaart voor volwassenen 3,50 euro.

Vertel iets over het programma

Help een gezin op vakantie

Op De Buurtcamping reserveren we eenderde van de tentplekken voor gezinnen die om financiële redenen niet op vakantie kunnen. Dankzij gulle gevers krijgen deze gezinnen een plekje op de camping én kampeerspullen.
Wil jij hieraan bijdragen? Wij zorgen dat jouw donatie wordt omgezet in een prachtige vakantie voor een gezin.

Vrijwilliger worden?  Meld je aan!

We kunnen jouw hulp goed gebruiken, help je ons mee om onze Buurtcamping tot een groot succes te maken? Denk bijvoorbeeld aan broodjes smeren, activiteiten organiseren, helpen met de tenten opzetten of koken!

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden

Met veel dank aan 
onze partners: