Hoogeveen
Buurtcamping Hoogeveen

Kinderboerderij in Steenbergerpark omgetoverd tot  Buurtcamping Hoogeveen!

Drie dagen lang, van vrijdag 21 t/m zondag 23 juli, organiseren we een camping voor en door de buurt, waar buurtbewoners elkaar beter leren kennen. Op de camping ben je de hele dag buiten aan het genieten, omringd door dieren van de boerderij. Een unieke beleving voor jong en oud!

Globaal programma:

Vrijdag 21 juli: ontvangst op de camping, opzetten van je tent en je slaapplek gereed maken, eetmoment, activiteit en afsluiting met een kampvuur.

Zaterdag 22 juli: Wakker worden in je eigen park, ontbijt, activiteit of lekker voor je tent met koffie, lunch, activiteit, vrije tijd, BBQ, Silent Disco en wederom een kampvuur.

Zondag 23 juli: Uitslapen op zondag, ontbijt en lunch in 1, activiteit, afscheid en afbreken van de camping.

Onze buurtcamping is zeer laagdrempelig opgezet. Een groep vrijwilligers organiseert samen met organisaties en bedrijven uit de buurt verschillende activiteiten waar je aan mee kunt doen. Vol=vol, dus wacht niet te lang met reserveren.

Heb je vragen over Buurtcamping Hoogeveen of wil je bijdragen, stuur dan een mailtje naar de team Hoogeveen: hoogeveen@debuurtcamping.nl. Volg ons ook zeker op onze facebookpagina Buurtcamping Hoogeveen

We zien je graag op 21, 22 & 23 juli !

Team De Buurtcamping Hoogeveen | Berend, Lisette, Gerfonda, Linda, Carla

Tickets
exclamation
Wil je ook staan op de Buurtcamping Buurtcamping Hoogeveen? Koop dan nu je tickets!
Reserveer Buurtcamping Hoogeveen hier !
Locatie
pin
Buurtcamping Hoogeveen
Steenberger Park, Korenstraat 47, 7908 NL Hoogeveen, Nederland
Route

Kom kamperen op De  Buurtcamping!

Elk jaar gaan buurtbewoners op vakantie in hun park in eigen buurt. Drie dagen lang is het park een gezellige camping, bewoond door alle mensen die de buurt rijk is.

Allemaal leven ze er vol positieve energie gezellig samen en ontmoeten elkaar. Deze ontmoetingen zorgen voor inspiratie, goede voorbeelden, zelfvertrouwen, voor een thuisgevoel in de buurt, samenwerkingen, vriendschappen en relaties. Allemaal nieuwe verbindingen die de buurt versterken.

Op de Buurtcamping is één derde van de plekken gereserveerd voor vrijwilligers, één derde voor betalende kampeerders en één derde voor minima. Dat zorgt voor diversiteit en bijzondere ontmoetingen . Met die pleerol onder de arm zien we er per slot van rekening allemaal even knullig uit.

Berend
Begroting-Veiligheid
Gerfonda
Sponsoren
Linda
Programma-Productie
Lisette
Team Captain
Carla
Marketing-Promotie

Team Buurtcamping Hoogeveen

Dit vrijwilligers-team bestaat uit Team Captain Lisette, werkzaam bij SWW Hoogeveen en aanjager van deze buurtcamping. Linda, werkzaam bij De Beestenbult en altijd enthousiast en vol ideeën. Berend, buurtbewoner en werkzaam in de ouderenzorg. Hij is dol op teksten schrijven maar beheert ook de financiën. Gerfonda, manusje van alles en bezig met sponsoring. En ten slotte Carla, werkzaam in de marketing, ze beheert de website en de facebookpagina.

Diverse keuzes in de ticketshop

Buurtbewoners, vrijwilligers uit de buurt en minima uit de buurt logeren op de buurtcamping samen op De Beestenbult in het Steenbergerpark. Je vind hier verschillende tarieven zoals je ziet. Selecteer de personen die meegaan, let op de leeftijden en kies een plaats voor je kleine tent. Liefst een slaaptentje per 2 personen. De tarieven zijn inclusief 2 x avondmaaltijd (1x soep,1x BBQ, 2 x ontbijt, 1 x lunch) Ook alle activiteiten zijn inclusief. Een all-in concept dus. Voor buurtbewoners met postcode 7908-

Programma en activiteiten (aan verandering onderhevig ;)

Vrijdag 21 juli: einde middag tent neerzetten en je slaapplek gereed maken, gezamenlijk eetmoment, activiteit, kampvuur, muziekje

Zaterdag 22 juli: wakker worden, koffie en ontbijt, activiteit, spelletje of boek lezen, lunch, activiteit of vrije tijd, BBQ, Silent Disco, kampvuur

Zondag 23 juli: uitslapen, koffie en laat ontbijt, activiteit of vrije tijd. Einde buurtcamping, opbreken tent en opruimen pop-up camping.

De invulling van de activiteiten is vanaf 01 juni bekend.

Heb je een leuk idee of wil je zelf iets organiseren? Laat het ons weten !

Help een gezin op vakantie

Op De Buurtcamping reserveren we eenderde van de tentplekken voor gezinnen die om financiële redenen niet op vakantie kunnen. Dankzij gulle gevers krijgen deze gezinnen een plekje op de camping én kampeerspullen.
Wil jij hieraan bijdragen? Wij zorgen dat jouw donatie wordt omgezet in een prachtige vakantie voor een gezin.

Vrijwilliger worden?  Meld je aan!

We kunnen jouw hulp goed gebruiken, help je ons mee om onze Buurtcamping tot een groot succes te maken? Denk bijvoorbeeld aan broodjes smeren, activiteiten organiseren, helpen met de tenten opzetten of koken!

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden

Met veel dank aan 
onze partners: