Hengelo
Buurtcamping Hengelo
  • calendar 21 juli 2023 - 23 juli 2023
  • caravan Buurtcamping Hengelo, Hengelo

Welkom bij De  Buurtcamping in Hengelo

Hier kun je iets vertellen over jullie Buurtcamping en bezoekers enthousiasmeren om een plekje te reserveren en te komen kamperen! Misschien kun je al iets kwijt over jullie plannen voor de Buurtcamping of wil je een oproep doen omdat je nog opzoek bent naar vrijwilligers? Jezelf voorstellen is ook altijd een goed idee!

Locatie
pin
Buurtcamping Hengelo
Hengelo, Nederland
Route

Kom kamperen op De  Buurtcamping!

Elk jaar gaan buurtbewoners op vakantie in hun park in eigen buurt. Drie dagen lang is het park een gezellige camping, bewoond door alle mensen die de buurt rijk is.

Allemaal leven ze er vol positieve energie gezellig samen en ontmoeten elkaar. Deze ontmoetingen zorgen voor inspiratie, goede voorbeelden, zelfvertrouwen, voor een thuisgevoel in de buurt, samenwerkingen, vriendschappen en relaties. Allemaal nieuwe verbindingen die de buurt versterken.

Op de Buurtcamping is één derde van de plekken gereserveerd voor vrijwilligers, één derde voor betalende kampeerders en één derde voor minima. Dat zorgt voor diversiteit en bijzondere ontmoetingen . Met die pleerol onder de arm zien we er per slot van rekening allemaal even knullig uit.

Dit jaar wordt het park in Hengelo voor het eerst een hele dag omgetoverd tot een Buurtcamping van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat. Samen spelletjes doen, lekker eten, een dansje of een bingo! Iedereen uit de buurt is welkom, van alleenstaanden tot grote gezinnen, van jong tot oud. Er is van alles te doen, je bent de hele dag buiten en iedereen is gelijk!

Organisaties uit de buurt organiseren activiteiten, bewoners koken en je maakt kennis met het team van Buurtcamping. Wie weet meldt jij je aan als vrijwilliger voor volgend jaar?

De dagcamping is de manier om je buurtgenoten op een leuke manier te leren kennen en alvast te proeven van het camping gevoel!

Vertel iets over jullie team

Vertel iets over de tickets

Vertel iets over het programma

Help een gezin op vakantie

Op De Buurtcamping reserveren we eenderde van de tentplekken voor gezinnen die om financiële redenen niet op vakantie kunnen. Dankzij gulle gevers krijgen deze gezinnen een plekje op de camping én kampeerspullen.
Wil jij hieraan bijdragen? Wij zorgen dat jouw donatie wordt omgezet in een prachtige vakantie voor een gezin.

Vrijwilliger worden?  Meld je aan!

We kunnen jouw hulp goed gebruiken, help je ons mee om onze Buurtcamping tot een groot succes te maken? Denk bijvoorbeeld aan broodjes smeren, activiteiten organiseren, helpen met de tenten opzetten of koken!

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden

Met veel dank aan 
onze partners: