Enschede
Enschede West Boswinkel Plaza
  • calendar 25 augustus 2023 - 27 augustus 2023
  • caravan Enschede West Boswinkel Plaza, Enschede

Welkom bij De Buurtcamping  Boswinkel Plaza in Enschede

Dit jaar wordt Boswinkel Plaza voor het eerst omgetoverd tot een Buurtcamping. En wat voor een Camping?

Een gemoedelijke camping waar de buurtbewoners van Enschede West elkaar beter kunnen leren kennen. Op de camping is van alles te doen waaronder allerlei activiteiten: o.a een water pret plek, wedstrijden, knutsel club, workshops en een Kinderdisco natuurlijk de speeltuin en nog veel meer.

Je bent de hele dag buiten er zijn allerlei lekkere maaltijden, en iedereen is gelijk! Iedereen uit de buurt is welkom, van jong tot oud, gezinnen met kinderen tot alleenstaanden. De camping is laagdrempelig opgezet, zodat ook degene die gewoonlijk niet op vakantie gaan (om wat voor reden dan ook) ook eventjes op vakantie gaan.

Dé mini vakantie die je niet wil missen!
We hopen je te zien in augustus

Happy Camping
Team Enschede West Boswinkel Plaza

Tickets
exclamation
Wil je ook staan op de Buurtcamping Enschede West Boswinkel Plaza? Koop dan nu je tickets!
Ticket kopen
Locatie
pin
Enschede West Boswinkel Plaza
Boswinkel - Stadsveld, Enschede, Nederland
Route

Kom kamperen op De  Buurtcamping!

Elk jaar gaan buurtbewoners op vakantie in hun park in eigen buurt. Drie dagen lang is het park een gezellige camping, bewoond door alle mensen die de buurt rijk is.

Allemaal leven ze er vol positieve energie gezellig samen en ontmoeten elkaar. Deze ontmoetingen zorgen voor inspiratie, goede voorbeelden, zelfvertrouwen, voor een thuisgevoel in de buurt, samenwerkingen, vriendschappen en relaties. Allemaal nieuwe verbindingen die de buurt versterken.

Op de Buurtcamping is één derde van de plekken gereserveerd voor vrijwilligers, één derde voor betalende kampeerders en één derde voor minima. Dat zorgt voor diversiteit en bijzondere ontmoetingen . Met die pleerol onder de arm zien we er per slot van rekening allemaal even knullig uit.

Neem  contact met ons op!

Een hele groep vrijwilligers organiseert met diverse organisaties uit de wijk alle activiteiten. Samen maken we er een geweldig weekend van! Voor info over de camping of aanmelden als vrijwilliger kun je contact opnemen met:

alexandra@debuurtcamping.nl

Via info kun je ook aangeven of er rekening gehouden moet worden met voedsel allergie of Halal tijdens de Barbecue. Wij houden hier dan uiteraard rekening mee. Voor reserveren klik je op het gele ticket icoon en voor reserveringen telt Vol=Vol.

Een  impressie van De Buurtcamping

Help een gezin op vakantie

Op De Buurtcamping reserveren we eenderde van de tentplekken voor gezinnen die om financiële redenen niet op vakantie kunnen. Dankzij gulle gevers krijgen deze gezinnen een plekje op de camping én kampeerspullen.
Wil jij hieraan bijdragen? Wij zorgen dat jouw donatie wordt omgezet in een prachtige vakantie voor een gezin.

Doneer nu
Vrijwilliger worden?  Meld je aan!

We kunnen jouw hulp goed gebruiken, help je ons mee om onze Buurtcamping tot een groot succes te maken? Denk bijvoorbeeld aan broodjes smeren, activiteiten organiseren, helpen met de tenten opzetten of koken!

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden

Met veel dank aan 
onze partners: