Cuijk
Buurtcamping Cuijk Heeswijksekampen
  • calendar 18 augustus 2023 - 20 augustus 2023
  • caravan Buurtcamping Cuijk Heeswijksekampen, Cuijk
  • speaker Facebook

Welkom bij De  Buurtcamping in Cuijk

Ook dit jaar – 2023 – was de Buurtcamping weer neergestreken in de Heeswijkse Kampen in Cuijk. Meerdere kampeerders genoten een weekend lang van het geweldige weer en beleefden nog even het campinggevoel zo tegen het einde van de zomervakantie. Er kwamen ook veel mensen gezellig even buurten, een kop koffie of een biertje drinken en kletsen met buurtgenoten. De kids vermaakten zich intussen wel op een van de springkussens; daar had je geen omkijken meer naar.

Overzicht van het campingterrein
Overzicht van het campingterrein.
Plezier met levend sjoelen
Plezier met levend sjoelen.

WijkTV De Valuwe maakte filmopnamen tijdens de Buurtcamping en monteerde dit tot een leuke impressie van een geweldig weekend! Ben jij er volgend jaar ook bij?
Klik hier om de video op YouTube te bekijken.

We hadden ook twee heuse vloggers op de camping: Yvo en Sophie Schell van Schell-Beleeft. Hoe leuk is dat?!
Bekijk hier hun vlog

Yvo en Sophie Schell
Tickets
exclamation
Wil je ook staan op de Buurtcamping Buurtcamping Cuijk Heeswijksekampen? Koop dan nu je tickets!
Koop hier je tickets
Locatie
pin
Buurtcamping Cuijk Heeswijksekampen
Lavendel 2A, 5432 DH Cuijk, Nederland
Route

Kom kamperen op De  Buurtcamping!

Elk jaar gaan buurtbewoners op vakantie in hun park in eigen buurt. Drie dagen lang is het park een gezellige camping, bewoond door alle mensen die de buurt rijk is.

Allemaal leven ze er vol positieve energie gezellig samen en ontmoeten elkaar. Deze ontmoetingen zorgen voor inspiratie, goede voorbeelden, zelfvertrouwen, voor een thuisgevoel in de buurt, samenwerkingen, vriendschappen en relaties. Allemaal nieuwe verbindingen die de buurt versterken.

Op de Buurtcamping is één derde van de plekken gereserveerd voor vrijwilligers, één derde voor betalende kampeerders en één derde voor minima. Dat zorgt voor diversiteit en bijzondere ontmoetingen . Met die pleerol onder de arm zien we er per slot van rekening allemaal even knullig uit.

Was je er ook bij?

Onze Buurtcamping is een laagdrempelige plek waar buurt- en dorpsgenoten elkaar ontmoeten en (beter) leren kennen. Ook als niet-kampeerder ben je van harte welkom op de Buurtcamping. Aan veel activiteiten kun je gratis meedoen. Voor koffie, thee of een ander drankje betaal je als niet-kampeerder een kleine bijdrage, ranja voor de kids is gratis.
De camping is een leuke ontmoetingsplek voor iedereen, waar je kunt ontspannen of actief bezig zijn – net waar je zin in hebt – en nieuwe contacten op kunt doen. Bekijk de foto’s voor een impressie van het weekend in 2023.

Plezier!
Gratis ranja voor de kids.
Gezellig samen eten.
Vinyl Vrijdag.
Meehelpen bij de voorbereidingen voor de BBQ.
De barbecue.
Bingo!
Zingen bij het kampvuur.
Workshop mandenvlechten.
Workshop mandenvlechten.
Afwassen, ook dat hoort erbij.
In de rij voor de frietkar.
Samen genieten van een frietje en allerlei snacks.


De Buurtcamping in Cuijk wordt in principe in het een-na-laatste weekend van de zomervakantie georganiseerd. In 2023 was dat van 18 t/m 20 augustus. Kom je volgend jaar ook?

Over de organisatie

Ons kernteam telt 3 personen: Jos Nielen, Anne van Diemen en Lisette van de Vorst. Samen met een groep enthousiaste vrijwilligers hebben we de camping voorbereid en tijdens het weekend draaiende gehouden. Het was hard werken, maar het was het meer dan waard!

Word vrijwilliger

Wat kostte het?

3 dagen kamperen (2 overnachtingen)
€30,- p.p. voor volwassenen
€15,- voor kinderen tot 12 jaar

Dit is incl. 2x ontbijt, 2x lunch en 2x avondeten, koffie/thee en ranja.
Voor actieve vrijwilligers is het verblijf gratis.

Koop hier je ticket(s)

Wat deden we zoal dit weekend?

We hadden een heel gevarieerd programma: lekker swingen tijdens Vinyl Vrijdag (live!) inclusief een salsaclinic. Voor de vroege vogels begonnen we de zaterdag met een yogasessie, ‘s middags speelden we een vriendschappelijk potje volleybal en we sloten de dag af met een BBQ en bingo en zingen bij het kampvuur. Zondag was er een wijkontbijt en verzorgde mandenvlechter Jac de Cock een leuke en leerzame workshop vlechten met wilgentenen. Intussen was er gezellige live muziek van Gérard Pouwels. En ter afsluiting kwam ook de frietkar weer langs. Mjammie!

Het hele weekend waren er verschillende attracties – van een springkussen voor de kleintjes tot een stormbaan voor de grotere kids – en kon er geknutseld worden. Gewoon lekker chillen was natuurlijk ook oké.

Volg ons op Facebook voor het laatste nieuws

Help een gezin op vakantie

Op De Buurtcamping reserveren we eenderde van de tentplekken voor gezinnen die om financiële redenen niet op vakantie kunnen. Dankzij gulle gevers krijgen deze gezinnen een plekje op de camping én kampeerspullen.
Wil jij hieraan bijdragen? Wij zorgen dat jouw donatie wordt omgezet in een prachtige vakantie voor een gezin.

Doneer nu
Vrijwilliger worden?  Meld je aan!

We kunnen jouw hulp goed gebruiken, help je ons mee om onze Buurtcamping tot een groot succes te maken? Denk bijvoorbeeld aan broodjes smeren, activiteiten organiseren, helpen met de tenten opzetten of koken!

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden

Met veel dank aan 
onze partners: