Cuijk
Buurtcamping Cuijk Heeswijksekampen
  • calendar 18 - 20 augustus
  • caravan Buurtcamping Cuijk Heeswijksekampen, Cuijk
  • speaker Facebook

Welkom bij De  Buurtcamping in Cuijk

Ook dit jaar strijkt de Buurtcamping neer in de Heeswijkse Kampen in Cuijk. Wij zien ‘buurt’ als een ruim begrip: alle inwoners van Cuijk zijn van harte welkom om hun tentje op te zetten en een weekend lang het campinggevoel te ervaren in eigen dorp.

Geen zin (of tijd) om te kamperen? Kom dan gezellig even buurten, drink een kop koffie en klets met je buurtgenoten. De kids vermaken zich intussen wel op een van de springkussens; daar heb je geen omkijken meer naar.

Tickets
exclamation
Wil je ook staan op de Buurtcamping Buurtcamping Cuijk Heeswijksekampen? Koop dan nu je tickets!
Koop hier je tickets
Locatie
pin
Buurtcamping Cuijk Heeswijksekampen
Lavendel 2A, 5432 DH Cuijk, Nederland
Route

Kom kamperen op De  Buurtcamping!

Elk jaar gaan buurtbewoners op vakantie in hun park in eigen buurt. Drie dagen lang is het park een gezellige camping, bewoond door alle mensen die de buurt rijk is.

Allemaal leven ze er vol positieve energie gezellig samen en ontmoeten elkaar. Deze ontmoetingen zorgen voor inspiratie, goede voorbeelden, zelfvertrouwen, voor een thuisgevoel in de buurt, samenwerkingen, vriendschappen en relaties. Allemaal nieuwe verbindingen die de buurt versterken.

Op de Buurtcamping is één derde van de plekken gereserveerd voor vrijwilligers, één derde voor betalende kampeerders en één derde voor minima. Dat zorgt voor diversiteit en bijzondere ontmoetingen . Met die pleerol onder de arm zien we er per slot van rekening allemaal even knullig uit.

Kom je ook?

Onze Buurtcamping is een laagdrempelige plek waar buurt- en dorpsgenoten elkaar ontmoeten en (beter) leren kennen. We nodigen iedereen graag uit om deel te nemen, hetzij als bewoner van de camping of als vrijwilliger om mee te helpen tijdens De Buurtcamping. Maar ook als vrijwilliger mag je natuurlijk je tentje neerzetten!
Het wordt een leuke ontmoetingsplek voor iedereen, waar je kunt ontspannen of actief bezig zijn – net waar je zin in hebt – en nieuwe contacten op kunt doen. Dus geef je op!

We zien je graag op de Buurtcamping in Cuijk van 18 t/m 20 augustus 2023. Tot ziens!

Over de organisatie

Ons kernteam telt 4 personen: Jos Nielen, Anne van Diemen, Han kersten en Lisette van de Vorst. Samen met diverse enthousiaste vrijwilligers zijn we al druk bezig met de voorbereidingen voor de camping. Er moet nog veel gebeuren, maar we hebben er super veel zin in!

Word vrijwilliger

Wat kost het?

3 dagen kamperen (2 overnachtingen)
€30,- p.p. voor volwassenen
€15,- voor kinderen tot 12 jaar

Dit is incl. 2x ontbijt, 2x lunch en 2x avondeten, koffie/thee en ranja.
Voor actieve vrijwilligers is het verblijf gratis.

Koop hier je ticket(s)

Wat staat er op het programma?

Het programma is nog ‘under construction’, maar we lichten alvast een tipje van de sluier op: lekker swingen tijdens Vinyl Vrijdag (live!), zaterdag is er een BBQ, het hele weekend zijn er verschillende attracties – van een springkussen voor de kleintjes tot een stormbaan voor de grotere kids – ook de frietkar komt weer langs en er komt nog meer…

volg ons op Facebook voor het laatste nieuws

Help een gezin op vakantie

Op De Buurtcamping reserveren we eenderde van de tentplekken voor gezinnen die om financiële redenen niet op vakantie kunnen. Dankzij gulle gevers krijgen deze gezinnen een plekje op de camping én kampeerspullen.
Wil jij hieraan bijdragen? Wij zorgen dat jouw donatie wordt omgezet in een prachtige vakantie voor een gezin.

Vrijwilliger worden?  Meld je aan!

We kunnen jouw hulp goed gebruiken, help je ons mee om onze Buurtcamping tot een groot succes te maken? Denk bijvoorbeeld aan broodjes smeren, activiteiten organiseren, helpen met de tenten opzetten of koken!

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden