Vianen
Buurtcamping Vianen de Hagen
  • calendar 18 augustus 2023 - 20 augustus 2023
  • caravan Buurtcamping Vianen de Hagen, Vianen
  • speaker Facebook

Welkom bij De  Buurtcamping in Vianen

Wil je deze zomer de magie van kamperen ervaren, zonder ver te hoeven reizen? Zoek niet verder! De buurtcamping komt naar onze eigen wijk in de Hagen en biedt een unieke gelegenheid om te genieten van een onvergetelijk kampeeravontuur, recht voor je deur.

Stel je voor: een prachtig stukje groen in onze buurt omgetoverd tot een gezellige camping, waar buren samenkomen en nieuwe vriendschappen ontstaan. De buurtcamping is dé plek waar we de hectiek van het dagelijks leven even achter ons kunnen laten en kunnen genieten van de eenvoudige geneugten van het buitenleven.

Of je nu een doorgewinterde kampeerder bent of nog nooit een tent hebt opgezet, de buurtcamping verwelkomt iedereen. Het is de ideale gelegenheid om te ontspannen, de sterren aan de nachtelijke hemel te bewonderen en verhalen uit te wisselen bij het kampvuur. Hier creëren we herinneringen die een leven lang meegaan.

Maar de buurtcamping biedt meer dan alleen kamperen. Het is een bruisend evenement waarbij er volop gelegenheid is om nieuwe mensen te ontmoeten, de banden met onze buren te versterken en onze buurt nog beter te leren kennen. Er worden tal van leuke activiteiten georganiseerd, zoals spellen, workshops en entertainment voor jong en oud.

Dus waar wacht je nog op? Pak je tent, slaapzak en kampeerstoel en meld je aan voor de buurtcamping. Het is de perfecte gelegenheid om een mini-vakantie te beleven, zonder ver te hoeven reizen. Laten we samen een hechte en levendige gemeenschap creëren, waarin we de zomer vieren, nieuwe vrienden maken en de schoonheid van onze eigen buurt ontdekken.

Schrijf je vandaag nog in voor de buurtcamping en maak je klaar voor een buitengewoon avontuur, midden in onze eigen vertrouwde buurt!

Wil je niet kamperen, maar wil je toch zaterdag mee doen met de activiteiten? Dat kan natuurlijk ook, we hebben een speciaal zaterdag ticket die je kan aanschaffen bij het ticketsysteem! Zien je dan ook graag verschijnen!

Tickets
exclamation
Wil je ook staan op de Buurtcamping Buurtcamping Vianen de Hagen? Koop dan nu je tickets!
Ticketsysteem
Locatie
pin
Buurtcamping Vianen de Hagen
Goudenregenstraat 2, 4131 BD Vianen, Nederland
Route

Kom kamperen op De  Buurtcamping!

Elk jaar gaan buurtbewoners op vakantie in hun park in eigen buurt. Drie dagen lang is het park een gezellige camping, bewoond door alle mensen die de buurt rijk is.

Allemaal leven ze er vol positieve energie gezellig samen en ontmoeten elkaar. Deze ontmoetingen zorgen voor inspiratie, goede voorbeelden, zelfvertrouwen, voor een thuisgevoel in de buurt, samenwerkingen, vriendschappen en relaties. Allemaal nieuwe verbindingen die de buurt versterken.

Op de Buurtcamping is één derde van de plekken gereserveerd voor vrijwilligers, één derde voor betalende kampeerders en één derde voor minima. Dat zorgt voor diversiteit en bijzondere ontmoetingen . Met die pleerol onder de arm zien we er per slot van rekening allemaal even knullig uit.

De Camping


De camping is de plek waar we elkaar gaan ontmoeten en waar we met elkaar er een prachtig weekend van gaan maken!

Heb je zelf geen tent? Maar wil je wel graag komen? Wij kunnen dit voor je regelen, maar neem dan wel contact met ons op zodat wij dit van te voren kunnen vastleggen!

de Huisregels

Om ervoor te zorgen dat iedereen een veilige en plezierige ervaring heeft op de buurtcamping, hebben we huisregels. Deze regels zijn bedoeld om het plezier en respect op onze camping te waarborgen. We vragen alle bezoekers vriendelijk om zich aan de huisregels te houden. Link naar de huisregels; Campingregels 2023

de Tickets

De tickets zijn nu online aan te schaffen via deze link Ticketsysteem

Als je als vrijwilliger wil mee helpen neem dan eerst contact op met ons via de mail; Vianen@debuurtcamping.nl

Help een gezin op vakantie

Op De Buurtcamping reserveren we eenderde van de tentplekken voor gezinnen die om financiële redenen niet op vakantie kunnen. Dankzij gulle gevers krijgen deze gezinnen een plekje op de camping én kampeerspullen.
Wil jij hieraan bijdragen? Wij zorgen dat jouw donatie wordt omgezet in een prachtige vakantie voor een gezin.

Doneer nu
Vrijwilliger worden?  Meld je aan!

We kunnen jouw hulp goed gebruiken, help je ons mee om onze Buurtcamping tot een groot succes te maken? Denk bijvoorbeeld aan broodjes smeren, activiteiten organiseren, helpen met de tenten opzetten of koken!

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden

Met veel dank aan 
onze partners: