Oss
Buurtcamping Oss
  • calendar 14 - 16 juli
  • caravan Buurtcamping Oss, Oss

Welkom bij De  Buurtcamping in Oss

De eerste buurtcamping van Oss wordt deze zomer georganiseerd in de  Schadewijk! Op De Buurtcamping ben je de hele dag heerlijk buiten en is iedereen gelijk. Drie dagen lang kunnen buurtbewoners in ontspannen vakantiesfeer elkaar (beter) leren kennen en gezellige activiteiten met elkaar ondernemen. Iedereen is welkom en draagt zijn/haar/hun steentje bij! Je groet de buurman, praat over ditjes en datjes en helpt elkaar een handje. Door o.a samen te eten, muziek te luisteren, creatief bezig te zijn en te sporten leren buurtbewoners elkaar tijdens een korte vakantie in eigen buurt beter kennen. Heb je een vraag? Stuur dan een mailtje: Didi.Peters@ons-welzijn.nl of bel naar 0626442456. Tot de zomer en Happy Camping!

Tickets
exclamation
Wil je ook staan op de Buurtcamping Buurtcamping Oss? Koop dan nu je tickets!
Koop hier snel jou ticket
Locatie
pin
Buurtcamping Oss
Oss, Nederland
Route

Kom kamperen op De  Buurtcamping!

Elk jaar gaan buurtbewoners op vakantie in hun park in eigen buurt. Drie dagen lang is het park een gezellige camping, bewoond door alle mensen die de buurt rijk is.

Allemaal leven ze er vol positieve energie gezellig samen en ontmoeten elkaar. Deze ontmoetingen zorgen voor inspiratie, goede voorbeelden, zelfvertrouwen, voor een thuisgevoel in de buurt, samenwerkingen, vriendschappen en relaties. Allemaal nieuwe verbindingen die de buurt versterken.

Op de Buurtcamping is één derde van de plekken gereserveerd voor vrijwilligers, één derde voor betalende kampeerders en één derde voor minima. Dat zorgt voor diversiteit en bijzondere ontmoetingen . Met die pleerol onder de arm zien we er per slot van rekening allemaal even knullig uit.

Annie
Mede campingbeheerder
Frans
Mede campingbeheerder
Jos
Mede campingbeheerder
Didi
Mede campingbeheerder
Myrna
Mede campingbeheerder
Theun
Mede campingbeheerder

Vertel iets over je team

hier informatie over het team

Vertel iets over de tickets

tickets gaan we natuurlijk ook verkopen

koop hier je tickets

Programma buurtcamping

In het programma voor De Buurtcamping is er voor elk wat wils!

Ga in groepjes de strijd aan met diverse sportactiviteiten, laat je dansmoves zien tijdens de muziekavond of laat je verrassen bij de avondshow?! Ook zullen er creatieve activiteiten te doen zijn.
De activiteiten worden o.a. georganiseerd mede door Muzelinck, KODOSS, Jongerenwerkers en het SEC.

Help een gezin op vakantie

Op De Buurtcamping reserveren we eenderde van de tentplekken voor gezinnen die om financiële redenen niet op vakantie kunnen. Dankzij gulle gevers krijgen deze gezinnen een plekje op de camping én kampeerspullen.
Wil jij hieraan bijdragen? Wij zorgen dat jouw donatie wordt omgezet in een prachtige vakantie voor een gezin.

Vrijwilliger worden?  Meld je aan!

We kunnen jouw hulp goed gebruiken, help je ons mee om onze Buurtcamping tot een groot succes te maken? Denk bijvoorbeeld aan broodjes smeren, activiteiten organiseren, helpen met de tenten opzetten of koken!

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden