Oss
Buurtcamping Oss
  • calendar 14 juli 2023 - 16 juli 2023
  • caravan Buurtcamping Oss, Oss

Welkom bij De  Buurtcamping in Oss

De eerste buurtcamping van Oss wordt deze zomer georganiseerd in de  Schadewijk! Op De Buurtcamping ben je de hele dag heerlijk buiten en is iedereen gelijk. Drie dagen lang kunnen buurtbewoners in ontspannen vakantiesfeer elkaar (beter) leren kennen en gezellige activiteiten met elkaar ondernemen. Iedereen is welkom vanaf 14 juli 14.00 om zijn tent op te zetten en draagt zijn/haar/hun steentje bij! Je groet de buurman, praat over ditjes en datjes en helpt elkaar een handje. Door o.a samen te eten, muziek te luisteren, creatief bezig te zijn en te sporten leren buurtbewoners elkaar tijdens een korte vakantie in eigen buurt beter kennen. De buurtcamping eindigt zondag 12.00. Heb je een vraag? Stuur dan een mailtje: annyfransjm@gmail.com of bel naar Frans (06-20604144) of Anny (06-38616490). Tot de zomer en Happy Camping!

Tickets
exclamation
Wil je ook staan op de Buurtcamping Buurtcamping Oss? Koop dan nu je tickets!
Koop hier snel jou ticket
Locatie
pin
Buurtcamping Oss
Kuipers Rietbergstraat, Oss, Nederland
Route

Kom kamperen op De  Buurtcamping!

Elk jaar gaan buurtbewoners op vakantie in hun park in eigen buurt. Drie dagen lang is het park een gezellige camping, bewoond door alle mensen die de buurt rijk is.

Allemaal leven ze er vol positieve energie gezellig samen en ontmoeten elkaar. Deze ontmoetingen zorgen voor inspiratie, goede voorbeelden, zelfvertrouwen, voor een thuisgevoel in de buurt, samenwerkingen, vriendschappen en relaties. Allemaal nieuwe verbindingen die de buurt versterken.

Op de Buurtcamping is één derde van de plekken gereserveerd voor vrijwilligers, één derde voor betalende kampeerders en één derde voor minima. Dat zorgt voor diversiteit en bijzondere ontmoetingen . Met die pleerol onder de arm zien we er per slot van rekening allemaal even knullig uit.

Annie
Mede campingbeheerder
Frans
Mede campingbeheerder
Jos
Mede campingbeheerder
Didi
Mede campingbeheerder
Myrna
Mede campingbeheerder
Theun
Mede campingbeheerder

Team

Vanuit enthousiaste Schadewijkers is, in samenwerking met ONS welzijn en de Gemeente Oss, een initiatief ontstaan, genaamd De Buurtcamping ‘Schadewijk’. Ons team bestaat uit 6 enthousiaste campingbeheerders, die samenwerken met diverse netwerkpartners.

Tickets

Zijn jullie al net zo enthousiast geworden als wij? Bemachtig dan snel je plekje op de camping door op de ticket button te drukken. Kom je er niet uit, bel dan met Frans (06-20604144) of Anny (06-38616490). Ook mensen met een kleine beurs zijn van harte welkom. Neem contact op met annyenfransjm@gmail.com om de mogelijkheden te bespreken.

Checklist
(wat moet je zeker niet vergeten mee te nemen?)
– Tent en grondzeil
– Slaapzak
– Kussen
– Campingstoel
– bord-beker-bestek
– Camping tafel
– Lunch
– Voldoende drinken
– Snacks
– Zaklamp
– Zonnebrand
– Ticket
– Toilettas
– Koelbox (geen stroom beschikbaar)
– Weekendtas met kleren
Heb je één van het bovenstaande niet en kun je dit nergens lenen in eigen omgeving, neem dan contact met ons op. We kijken graag met je mee.

koop hier je tickets

Programma buurtcamping

Het programma voor De Buurtcamping heeft voor ieder wat wils!

De camping op vrijdag spectaculair geopend met een toffe act. Daarnaast kun je in het weekend in groepjes de strijd aan gaan met diverse sportactiviteiten. Zo is er op zaterdag een pannakooi, tafeltennis, KUBB en badminton aanwezig. Daarnaast organiseert Muzelinck en KODOSS een circus workshop, zomerse drumsessies en nog veel meer. Of laat jij je dansmoves liever zien tijdens de muziekavond?! Om het camping gevoel compleet te maken is er kampvuur met marshmallows, lekker smikkelen…

De activiteiten worden o.a. georganiseerd door Muzelinck, KODOSS, Jongerenwerkers, SEC en nog meer. Wil jij weten wie allemaal zijn of haar steentje bijdraagt aan dit te gekke programma, ga opzoek naar het sponsorbord op de camping. Tot dan!

Help een gezin op vakantie

Op De Buurtcamping reserveren we eenderde van de tentplekken voor gezinnen die om financiële redenen niet op vakantie kunnen. Dankzij gulle gevers krijgen deze gezinnen een plekje op de camping én kampeerspullen.
Wil jij hieraan bijdragen? Wij zorgen dat jouw donatie wordt omgezet in een prachtige vakantie voor een gezin.

Doneer nu
Vrijwilliger worden?  Meld je aan!

We kunnen jouw hulp goed gebruiken, help je ons mee om onze Buurtcamping tot een groot succes te maken? Denk bijvoorbeeld aan broodjes smeren, activiteiten organiseren, helpen met de tenten opzetten of koken!

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden

Met veel dank aan 
onze partners: