Nieuwegein
Buurtcamping Niewegein Fort Jutphaas
  • calendar 7 - 9 juli
  • caravan Buurtcamping Niewegein Fort Jutphaas, Nieuwegein

Welkom bij De Buurtcamping in Nieuwegein  Fort Jutphaas

Het terrein Bij de Fortwachter in de wijk Rijnhuizen op Fort Jutphaas wordt in het weekend van 7, 8 en 9 juli omgetoverd in een dag-buurtcamping! 

Tijdens deze dagen is het buitenterrein van Bij de Fortwachter een gemoedelijke dagcamping, waar buurtbewoners elkaar beter leren kennen. Van jong tot oud, gamers en buitenmensen, singles en families. Op de Buurtcamping ben je de hele dag heerlijk buiten en is iedereen gelijk.

Wil je komen chillen, bbq-en, activiteiten of workshops doen, muziek luisteren, of gewoon samen zijn met de mensen uit de buurt? Reserveer dan een plekje via de website. De camping is helemaal gratis, voor sommige activiteiten wordt een kleine bijdrage gevraagd.

Wil je meehelpen om de camping en de activiteiten vorm te geven, voor te bereiden of heb je ideeën?  

Neem dan contact op met Nanneke.  Dit kan via de telefoon/WhatsApp op nummer 0649560175 of mail naar nieuwegeinrijnhuizen@debuurtcamping.nl

Locatie
pin
Buurtcamping Niewegein Fort Jutphaas
Fort Jutphaas 1, 3439 LX Nieuwegein, Nederland
Route

Kom kamperen op De  Buurtcamping!

Elk jaar gaan buurtbewoners op vakantie in hun park in eigen buurt. Drie dagen lang is het park een gezellige camping, bewoond door alle mensen die de buurt rijk is.

Allemaal leven ze er vol positieve energie gezellig samen en ontmoeten elkaar. Deze ontmoetingen zorgen voor inspiratie, goede voorbeelden, zelfvertrouwen, voor een thuisgevoel in de buurt, samenwerkingen, vriendschappen en relaties. Allemaal nieuwe verbindingen die de buurt versterken.

Op de Buurtcamping is één derde van de plekken gereserveerd voor vrijwilligers, één derde voor betalende kampeerders en één derde voor minima. Dat zorgt voor diversiteit en bijzondere ontmoetingen . Met die pleerol onder de arm zien we er per slot van rekening allemaal even knullig uit.

Vrijwilligers gezocht!

Vertel iets over de tickets

Vertel iets over het programma

Help een gezin op vakantie

Op De Buurtcamping reserveren we eenderde van de tentplekken voor gezinnen die om financiële redenen niet op vakantie kunnen. Dankzij gulle gevers krijgen deze gezinnen een plekje op de camping én kampeerspullen.
Wil jij hieraan bijdragen? Wij zorgen dat jouw donatie wordt omgezet in een prachtige vakantie voor een gezin.

Vrijwilliger worden?  Meld je aan!

We kunnen jouw hulp goed gebruiken, help je ons mee om onze Buurtcamping tot een groot succes te maken? Denk bijvoorbeeld aan broodjes smeren, activiteiten organiseren, helpen met de tenten opzetten of koken!

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden