Kerkrade
Buurtcamping Kerkrade West

Welkom op De  Buurtcamping in Kerkrade-West

Elk jaar gaan buurtbewoners op vakantie in hun eigen park. Drie dagen lang is het park een gezellige camping, bewoond door alle mensen die de buurt rijk is: van muurbloempjes tot druktemakers en van zuigelingen tot senioren. Allemaal leven ze vol positieve energie gezellig samen en ontmoeten elkaar. Deze ontmoetingen zorgen voor inspiratie, goede voorbeelden, zelfvertrouwen, voor een thuisgevoel in de buurt, samenwerkingen, vriendschappen en relaties. Allemaal nieuwe verbindingen die de buurt versterken. zo ook in Kerkrade-west. dus Wil je komen luieren, aan activiteiten meedoen of gewoon gezellig kamperen met de buren? Reserveer dan je tentplek op deze link. of scrol naar onder.

Tickets
exclamation
Wil je ook staan op de Buurtcamping Buurtcamping Kerkrade West? Koop dan nu je tickets!
reserveer hier uw tickets
Locatie
pin
Buurtcamping Kerkrade West
Anemonenstraat 18, 6466 SZ Kerkrade, Nederland
Route

Kom kamperen op De  Buurtcamping!

Elk jaar gaan buurtbewoners op vakantie in hun park in eigen buurt. Drie dagen lang is het park een gezellige camping, bewoond door alle mensen die de buurt rijk is.

Allemaal leven ze er vol positieve energie gezellig samen en ontmoeten elkaar. Deze ontmoetingen zorgen voor inspiratie, goede voorbeelden, zelfvertrouwen, voor een thuisgevoel in de buurt, samenwerkingen, vriendschappen en relaties. Allemaal nieuwe verbindingen die de buurt versterken.

Op de Buurtcamping is één derde van de plekken gereserveerd voor vrijwilligers, één derde voor betalende kampeerders en één derde voor minima. Dat zorgt voor diversiteit en bijzondere ontmoetingen . Met die pleerol onder de arm zien we er per slot van rekening allemaal even knullig uit.

Vertel iets over je team

Mogen wij ons even voorstellen?

Een buurtcamping organiseer je natuurlijk niet binnen een dag, Daar zit een heel team van vrijwilligers achter die elke vrije minuut spenderen om hier een geslaagd weekend van te maken, Zo komen we elke dinsdag samen om alles door te spreken en te plannen. jammer genoeg staan op deze foto niet alle vrijwilligers maar er zal spoedig een foto volgen waar we wel allemaal op staan 🙂 .

 

 

 

 

Vertel iets over de tickets

Dit is de plek om je tickets te reserveren voor de buurtcamping. jullie komen toch ook?

reserveren en betalen kan makkelijk via ideal, print je ticket uit en neem deze mee naar de camping.

onthoud wel even dat de prijs per persoon is.

We hopen jullie snel te zien.

 

koop hier kaartjes

de locatie

De wijk Kerkrade west is een complete metamorfose ondergaan zo is de oude kerk omgebouwd tot een buurtcentrum waar veel verenigingen hun plek hebben gevonden en van alles te doen is voor jong en oud het Westhoes is een verzamel plek voor de hele buurt waar iedereen welkom is. zo is er ook geïnvesteerd in de jeugd en is er een speeltuin aan gelegd met de naam “mijn”speelpark west. De speeltuin heeft de naam te danken aan het mijn verleden die Kerkrade rijk is. Achter de speeltuin ligt een mooi voetbalplein en een park waar je gezellig kunt wandelen of even relaxen. nadat het project officieel ten einde kwam heeft de gemeente een buurtfeest georganiseerd met als thema ” West wint aan ruimte”. nu werd nagedacht over hoe nu verder… en toen is het idee geboren om een heuse buurtcamping te organiseren. Hier werken veel vrijwilligers hard aan om dit te laten slagen. natuurlijk hopen wij jullie te mogen verwelkomen op onze eigen buurtcamping in Park-West

Help een gezin op vakantie

Op De Buurtcamping reserveren we eenderde van de tentplekken voor gezinnen die om financiële redenen niet op vakantie kunnen. Dankzij gulle gevers krijgen deze gezinnen een plekje op de camping én kampeerspullen.
Wil jij hieraan bijdragen? Wij zorgen dat jouw donatie wordt omgezet in een prachtige vakantie voor een gezin.

Doneer nu
Vrijwilliger worden?  Meld je aan!

We kunnen jouw hulp goed gebruiken, help je ons mee om onze Buurtcamping tot een groot succes te maken? Denk bijvoorbeeld aan broodjes smeren, activiteiten organiseren, helpen met de tenten opzetten of koken!

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden

Met veel dank aan 
onze partners: