Alkmaar
Buurtcamping Alkmaar Overdie

Kom je ook kamperen?

Heb je zin in een dag of een weekendje weg? Ben je net in Alkmaar Overdie komen wonen of woon je er juist al heel lang? Gezellig samen eten en meedoen aan verschillende activiteiten is een leuke en laagdrempelige manier om andere mensen uit jouw wijk (beter) te leren kennen.

De Buurtcamping is voor iedereen

Iedereen is welkom op Buurtcamping Alkmaar Overdie, ook als je geen kampeerspullen hebt, een kleine portemonnee of alleen overdag langs wilt komen. Lees verderop meer over de verschillende camping tickets, met of zonder AlkmaarPas. Het wordt een heerlijke dag of weekendje ‘weg’ in je eigen buurt, inclusief lekker eten en allemaal leuke activiteiten!

Vind je het leuk om te komen helpen?

Vind je het leuk om ons te komen helpen en op die manier nieuwe mensen uit de buurt te leren kennen? We kunnen altijd extra handjes gebruiken! Ben je op 5, 6 of 7 juli beschikbaar? Via alkmaaroverdie@debuurtcamping.nl kun je je aanmelden. Eten, drinken en een t-shirt worden verzorgd!

Locatie
pin
Buurtcamping Alkmaar Overdie
Buurthuis Overdie Ontmoet, Arcadialaan, Alkmaar, Nederland
Route

Kom kamperen op De  Buurtcamping!

Elk jaar gaan buurtbewoners op vakantie in hun park in eigen buurt. Drie dagen lang is het park een gezellige camping, bewoond door alle mensen die de buurt rijk is.

Allemaal leven ze er vol positieve energie gezellig samen en ontmoeten elkaar. Deze ontmoetingen zorgen voor inspiratie, goede voorbeelden, zelfvertrouwen, voor een thuisgevoel in de buurt, samenwerkingen, vriendschappen en relaties. Allemaal nieuwe verbindingen die de buurt versterken.

Op de Buurtcamping is één derde van de plekken gereserveerd voor vrijwilligers, één derde voor betalende kampeerders en één derde voor minima. Dat zorgt voor diversiteit en bijzondere ontmoetingen . Met die pleerol onder de arm zien we er per slot van rekening allemaal even knullig uit.

Diederik
Mede Campingbeheerder
Jaap
Mede Campingbeheerder
Daniëlle
Mede Campingbeheerder
Edwin
Mede Campingbeheerder
Hester
Mede Campingbeheerder Online communicatie en PR

Campingtickets met AlkmaarPas

De link om campingtickets te reserveren volgt binnenkort!

Een ticket voor de camping is inclusief eten, ook vegetarisch en halal en drinken (geen alcoholische dranken). Op vrijdag is er avondeten, op zaterdag drie maaltijden en op zondag ontbijt en lunch. Wil je alleen overdag komen? Dat mag ook! We verkopen op de camping consumptiemunten voor eten en drinken.

Kinderen tot 12 jaar mogen gratis kamperen als ze met (betalende) ouder of begeleiding op de camping verblijven.

Budget tickets €5,00
Budget tickets zijn voor vrijwilligers en mensen met een klein budget (én een Alkmaarpas waar budget op staat). Neem je je AlkmaarPas mee? Hier kan om gevraagd worden. Een budget/vrijwilliger ticket is voor  één kampeerplek en één kampeerder voor de dagen 5, 6 en 7 juli. Het ticket geeft toegang tot de camping, inclusief maaltijden en drinken.

Budget – Extra gast €2,50
Voor alle extra budget gasten (mét AlkmaarPas) zijn er tickets voor één extra kampeerder (boven de 12 jaar) op de kampeerplek, inclusief maaltijden. Deze tickets zijn alleen geldig in combinatie met een Budget ticket. Neem je je AlkmaarPas mee? Hier kan om gevraagd worden.

Heb je geen tent?
Als je geen tent hebt kun je een berichtje sturen naar alkmaaroverdie@debuurtcamping.nl. Dan regelen wij een tent voor 2 of 4 personen.

Campingtickets zonder AlkmaarPas

De link om campingtickets te reserveren volgt binnenkort!

Een ticket voor de camping is inclusief eten, ook vegetarisch en halal en drinken (geen alcoholische dranken). Op vrijdag is er avondeten, op zaterdag drie maaltijden en op zondag ontbijt en lunch. Wil je alleen overdag komen? Dat mag ook! We verkopen op de camping consumptiemunten voor eten en drinken.

Kinderen tot 12 jaar mogen gratis kamperen als ze met (betalende) ouder of begeleiding op de camping verblijven.

Normaal tarief €40,00
Normale tickets zijn voor iedereen boven de 12 jaar die niet in het bezit is van een Alkmaarpas. Hiermee reserveer je één kampeerplek voor één kampeerder voor 5, 6 en 7 juli, inclusief maaltijden en drinken.

Normaal – Extra gast €20,00
Extra gast – tickets bieden recht op één extra kampeerder (boven de 12 jaar) op de kampeerplek inclusief maaltijden en drinken. Deze tickets zijn alleen geldig in combinatie met een normaal ticket.

Bijvoorbeeld: Wanneer je een tent hebt voor 4 personen en je koopt je 1x een normaal ticket en 1 extra gast ticket, kunnen er twee kinderen onder de 12 jaar gratis in dezelfde tent overnachten.

Het programma

De campingbeheerders zijn op dit moment bezig het programma te maken, er is altijd ruimte voor jullie inbreng. Weet jij een leuke activiteit voor tijdens De Buurtcamping? Meld je dan, net als ons, ook aan als medewerker, of stuur ons een mailtje!

Op de hoogte blijven?

Voor de ontwikkelingen en andere leuke berichten kun je De Buurtcamping Alkmaar Overdie ook volgen op Facebook of Instagram.

 

 

 

Volg De Buurtcamping Alkmaar Overdie ook op Instagram!

Help een gezin op vakantie

Op De Buurtcamping reserveren we eenderde van de tentplekken voor gezinnen die om financiële redenen niet op vakantie kunnen. Dankzij gulle gevers krijgen deze gezinnen een plekje op de camping én kampeerspullen.
Wil jij hieraan bijdragen? Wij zorgen dat jouw donatie wordt omgezet in een prachtige vakantie voor een gezin.

Doneer nu
Vrijwilliger worden?  Meld je aan!

We kunnen jouw hulp goed gebruiken, help je ons mee om onze Buurtcamping tot een groot succes te maken? Denk bijvoorbeeld aan broodjes smeren, activiteiten organiseren, helpen met de tenten opzetten of koken!

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden

Met veel dank aan 
onze partners: