Assendelft
Buurtcamping Assendelft
  • calendar 14 juli 2023 - 16 juli 2023
  • caravan Buurtcamping Assendelft, Assendelft
  • speaker Facebook

Welkom bij De  Buurtcamping in Assendelft

Dit jaar organiseren wij van Groen Waterrijk de buurtcamping op ons terrein! Hier zorgen wij drie dagen voor activiteiten en gezelligheid, waarbij wij in verband met de corona maatregelen alleen van zaterdag op zondag overnachten. Vrijdagavond organiseren wij een leuke activiteit waar ook niet campingbezoekers welkom zijn! 

Deze camping staat in het teken van je eigen buren leren kennen. Dit gebeurt uiteraard op 1,5 meter afstand en volgens de RIVM richtlijnen. Als er wijzigingen zijn in het beleid van de RIVM die invloed hebben op onze camping, worden daar updates over gegeven op de website van de stichting: www.groenwaterrijk.nl. Voor eventuele vragen of opmerkingen kan je mailen naar: info@groenwaterrijk.nl 

Tot de 24ste en happy camping!
Buurtcamping Assendelft

Locatie
pin
Buurtcamping Assendelft
Assendelft, Nederland
Route

Kom kamperen op De  Buurtcamping!

Elk jaar gaan buurtbewoners op vakantie in hun park in eigen buurt. Drie dagen lang is het park een gezellige camping, bewoond door alle mensen die de buurt rijk is.

Allemaal leven ze er vol positieve energie gezellig samen en ontmoeten elkaar. Deze ontmoetingen zorgen voor inspiratie, goede voorbeelden, zelfvertrouwen, voor een thuisgevoel in de buurt, samenwerkingen, vriendschappen en relaties. Allemaal nieuwe verbindingen die de buurt versterken.

Op de Buurtcamping is één derde van de plekken gereserveerd voor vrijwilligers, één derde voor betalende kampeerders en één derde voor minima. Dat zorgt voor diversiteit en bijzondere ontmoetingen . Met die pleerol onder de arm zien we er per slot van rekening allemaal even knullig uit.

Saskia Hille
Jara Bahlmann

Organisatie

Ons team bestaat uit 5 beheerders die zin hebben om de buurtcamping Assendelft tot een succes te leiden.

Word vrijwilliger bij Buurtcamping Assendelft

Vertel iets over de tickets

Vertel iets over het programma

Help een gezin op vakantie

Op De Buurtcamping reserveren we eenderde van de tentplekken voor gezinnen die om financiële redenen niet op vakantie kunnen. Dankzij gulle gevers krijgen deze gezinnen een plekje op de camping én kampeerspullen.
Wil jij hieraan bijdragen? Wij zorgen dat jouw donatie wordt omgezet in een prachtige vakantie voor een gezin.

Doneer nu
Vrijwilliger worden?  Meld je aan!

We kunnen jouw hulp goed gebruiken, help je ons mee om onze Buurtcamping tot een groot succes te maken? Denk bijvoorbeeld aan broodjes smeren, activiteiten organiseren, helpen met de tenten opzetten of koken!

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden

Met veel dank aan 
onze partners: