Amsterdam
Buurtcamping Amsterdam Oosterpark
  • calendar 14 juli 2023 - 16 juli 2023
  • caravan Buurtcamping Amsterdam Oosterpark, Amsterdam
  • speaker Facebook

Welkom bij De  Buurtcamping in Amsterdam Oosterpark

Lieve kampeerders en vrijwilligers uit Oost, we verhuizen dit jaar terug naar het Oosterpark. Tien jaar geleden begon daar de eerste buurtcamping, dus dit jaar maken we er een groots feest van! Van 15 t/m 17 juli kamperen we op het grote veld bij de ingang bij het OLVG. De caravan van Happy Hooping is weer aanwezig met hoepels en jongleurs en we hebben dit jaar zelfs een heuse waarzegster!

Vrijdagavond is er een reünie en bonte avond voor kampeerders, buurtbewoners, (oud) campingbeheerders, vrijwilligers, ondernemers, partners en vrienden van De Buurtcamping. We maken er een vrolijke avond van vol verhalen, muziek, lekker eten en vooral bijzondere ontmoetingen.

Op zaterdag en zondag ontbijten we samen en staan er allerlei leuke workshops en activiteiten gepland. ‘s Avonds steken we uiteraard het kampvuur aan en we sluiten af met de Buurtcamping Bingo!

Happy Camping!

Erna, Richard, Claudia en Nawel

Locatie
pin
Buurtcamping Amsterdam Oosterpark
Oosterpark, Oosterpark, Amsterdam, Amsterdam, Nederland
Route

Kom kamperen op De  Buurtcamping!

Elk jaar gaan buurtbewoners op vakantie in hun park in eigen buurt. Drie dagen lang is het park een gezellige camping, bewoond door alle mensen die de buurt rijk is.

Allemaal leven ze er vol positieve energie gezellig samen en ontmoeten elkaar. Deze ontmoetingen zorgen voor inspiratie, goede voorbeelden, zelfvertrouwen, voor een thuisgevoel in de buurt, samenwerkingen, vriendschappen en relaties. Allemaal nieuwe verbindingen die de buurt versterken.

Op de Buurtcamping is één derde van de plekken gereserveerd voor vrijwilligers, één derde voor betalende kampeerders en één derde voor minima. Dat zorgt voor diversiteit en bijzondere ontmoetingen . Met die pleerol onder de arm zien we er per slot van rekening allemaal even knullig uit.

Vertel iets over je team

Vertel iets over de tickets

Vertel iets over het programma

Help een gezin op vakantie

Op De Buurtcamping reserveren we eenderde van de tentplekken voor gezinnen die om financiële redenen niet op vakantie kunnen. Dankzij gulle gevers krijgen deze gezinnen een plekje op de camping én kampeerspullen.
Wil jij hieraan bijdragen? Wij zorgen dat jouw donatie wordt omgezet in een prachtige vakantie voor een gezin.

Doneer nu
Vrijwilliger worden?  Meld je aan!

We kunnen jouw hulp goed gebruiken, help je ons mee om onze Buurtcamping tot een groot succes te maken? Denk bijvoorbeeld aan broodjes smeren, activiteiten organiseren, helpen met de tenten opzetten of koken!

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden

Met veel dank aan 
onze partners: