Amsterdam
Buurtcamping Amsterdam Martin Luther Kingpark
  • calendar 14 - 16 juli
  • caravan Buurtcamping Amsterdam Martin Luther Kingpark, Amsterdam
  • speaker Facebook

Welkom bij De  Buurtcamping in Amsterdam Martin Luther Kingpark

Dit jaar wordt het Martin Luther Kingpark voor het eerst een hele dag omgetoverd tot een Buurtcamping van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat. Samen spelletjes doen, lekker eten, een dansje of een bingo! Iedereen uit de buurt is welkom, van alleenstaanden tot grote gezinnen, van jong tot oud. Er is van alles te doen, je bent de hele dag buiten en iedereen is gelijk!

Organisaties uit de buurt organiseren activiteiten, bewoners koken en je maakt kennis met het team van Buurtcamping. Wie weet meldt jij je aan als vrijwilliger voor volgend jaar? De dagcamping is de manier om je buurtgenoten op een leuke manier te leren kennen en alvast te proeven van het camping gevoel!

Tot de zomer!
Team Buurtcamping Martin Luther King Park

Locatie
pin
Buurtcamping Amsterdam Martin Luther Kingpark
Martin Luther Kingpark, Amsteldijk, Amsterdam, Nederland
Route

Kom kamperen op De  Buurtcamping!

Elk jaar gaan buurtbewoners op vakantie in hun park in eigen buurt. Drie dagen lang is het park een gezellige camping, bewoond door alle mensen die de buurt rijk is.

Allemaal leven ze er vol positieve energie gezellig samen en ontmoeten elkaar. Deze ontmoetingen zorgen voor inspiratie, goede voorbeelden, zelfvertrouwen, voor een thuisgevoel in de buurt, samenwerkingen, vriendschappen en relaties. Allemaal nieuwe verbindingen die de buurt versterken.

Op de Buurtcamping is één derde van de plekken gereserveerd voor vrijwilligers, één derde voor betalende kampeerders en één derde voor minima. Dat zorgt voor diversiteit en bijzondere ontmoetingen . Met die pleerol onder de arm zien we er per slot van rekening allemaal even knullig uit.

Over de organisatie

Naast actieve buurtbewoners van de Pijp (Malou & Marwati) en de Rivierenbuurt (Anouschka) zijn wij ook kampeerders in hart en nieren. Van een tentje in de tuin, tot camper reizen door heel Europa. Kamperen is de rode scheerlijn in ons leven, de bijzondere ontmoetingen, verbinding met de natuur en rijke ervaring – dit willen we met iedereen uit onze buurt delen.

Voor ons staat de Buurtcamping voor het ontwikkelen van positiviteit, nieuwe verbindingen en leefbaarheid in de buurt. Wanneer hebben we dat nou meer nodig dan nu?

Wordt vrijwilliger

Vertel iets over de tickets

Vertel iets over het programma

Help een gezin op vakantie

Op De Buurtcamping reserveren we eenderde van de tentplekken voor gezinnen die om financiële redenen niet op vakantie kunnen. Dankzij gulle gevers krijgen deze gezinnen een plekje op de camping én kampeerspullen.
Wil jij hieraan bijdragen? Wij zorgen dat jouw donatie wordt omgezet in een prachtige vakantie voor een gezin.

Vrijwilliger worden?  Meld je aan!

We kunnen jouw hulp goed gebruiken, help je ons mee om onze Buurtcamping tot een groot succes te maken? Denk bijvoorbeeld aan broodjes smeren, activiteiten organiseren, helpen met de tenten opzetten of koken!

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden