Alphen aan den Rijn
Buurtcamping Alphen aan den Rijn Weteringpark
 • calendar 7 juli 2023 - 9 juli 2023
 • caravan Buurtcamping Alphen aan den Rijn Weteringpark, Alphen aan den Rijn
 • speaker Facebook

Welkom bij De  Buurtcamping in Alphen aan den Rijn Weteringpark

Deze zomer willen we je graag verwelkomen op onze gezellige Buurtcamping in Alphen aan den Rijn. Drie dagen lang is De Buurtcamping een gemoedelijk dorpje, bewoont door een diversiteit aan buurtbewoners. Door samen de camping op te bouwen en activiteiten te organiseren leren buurtbewoners elkaar beter kennen tijdens een ontspannen vakantie. We maken er een onvergetelijk weekend van op onze camping.

Samen maken we van de Buurtcamping een succes! We zoeken enthousiaste vrijwilligers die in de omgeving van het Weteringpark wonen om te helpen met o.a. promotie, opbouw en beveiliging. Maar ook het verzorgen van lekker eten, bingo en leuke (sport-) activiteiten. Elke hulp en iedereen is welkom!

Tot de zomer en Happy Camping!

Tickets
exclamation
Wil je ook staan op de Buurtcamping Buurtcamping Alphen aan den Rijn Weteringpark? Koop dan nu je tickets!
Koop tickets
Locatie
pin
Buurtcamping Alphen aan den Rijn Weteringpark
Windjammer 38, 2401 MR Alphen aan den Rijn, Nederland
Route

Kom kamperen op De  Buurtcamping!

Elk jaar gaan buurtbewoners op vakantie in hun park in eigen buurt. Drie dagen lang is het park een gezellige camping, bewoond door alle mensen die de buurt rijk is.

Allemaal leven ze er vol positieve energie gezellig samen en ontmoeten elkaar. Deze ontmoetingen zorgen voor inspiratie, goede voorbeelden, zelfvertrouwen, voor een thuisgevoel in de buurt, samenwerkingen, vriendschappen en relaties. Allemaal nieuwe verbindingen die de buurt versterken.

Op de Buurtcamping is één derde van de plekken gereserveerd voor vrijwilligers, één derde voor betalende kampeerders en één derde voor minima. Dat zorgt voor diversiteit en bijzondere ontmoetingen . Met die pleerol onder de arm zien we er per slot van rekening allemaal even knullig uit.

Jeanette Borger
Linde Buitelaar
Diederik de Jong

Over ons

Team De Buurtcamping Weteringpark bestaat op dit moment uit Diederik de Jong (financiën, productie, planning en logistiek), Jeanette Borger (initiatiefneemster, productie, programma), Linde Buitelaar (PR, communicatie en programma).

Wij zetten ons graag in om er een waanzinnig leuk weekend van te maken tijdens de eerste Buurtcamping van Alphen aan den Rijn. Heb je een vraag, een voorstel, wil je de Buurtcamping sponsoren of helpen als vrijwilliger? Neem contact met een van de beheerders! Mailen kan naar alphenaandenrijn@debuurtcamping.nl.

Wordt vrijwilliger

Tickets

In de ticketshop vind je de tickets die we verkopen via de link bovenaan: Er zijn tickets voor een tentplek, het hele weekend deelname + kamperen en een weekend- of dagpas zonder kamperen. Kinderen tot 12 jaar en vrijwilligers kamperen gratis. Mensen met een kleine beurs komen in aanmerking voor een ticket met korting.

Reguliere kaartjes
Tentplek  € 25.00
Deelname kamperen vanaf 12 jaar  € 25.00
Weekendpas (3 dagen dagprogramma) € 25.00
Dagpas (1 dag dagprogramma) € 10.00

Kaartjes kleine beurs
Tentplek  € 12.50
Deelname kamperen vanaf 12 jaar € 12.50
Weekendpas (3 dagen dagprogramma) € 12.50
Dagpas (1 dag dagprogramma) € 5.00

Programma

Buurtbewoners mogen zelf het programma samenstellen, een workshop organiseren, zorgen voor muziek bij het kampvuur etc.. Een aantal programma- onderdelen zijn al bevestigd:

 • een barbecue op de zaterdagavond
 • marsmallows roosteren bij het kampvuur
 • bingo
 • clinic twirlen
 • workshop zwerfafval
 • sport en spel
 • balondieren maken
 • knutselen

Er is nog ruimte in het programma voor wie ook wat leuks wil organiseren. Ideeën kun je mailen naar: info@buurtcampingalphen.nl.

Help een gezin op vakantie

Op De Buurtcamping reserveren we eenderde van de tentplekken voor gezinnen die om financiële redenen niet op vakantie kunnen. Dankzij gulle gevers krijgen deze gezinnen een plekje op de camping én kampeerspullen.
Wil jij hieraan bijdragen? Wij zorgen dat jouw donatie wordt omgezet in een prachtige vakantie voor een gezin.

Doneer nu
Vrijwilliger worden?  Meld je aan!

We kunnen jouw hulp goed gebruiken, help je ons mee om onze Buurtcamping tot een groot succes te maken? Denk bijvoorbeeld aan broodjes smeren, activiteiten organiseren, helpen met de tenten opzetten of koken!

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden

Met veel dank aan 
onze partners: