De Buurtcamping
De Buurtcamping

Zuid-Willemspark, Den Bosch

Buurtcamping Zuid-Willemspark

Welkom bij Buurtcamping Zuid-Willemspark

Op een camping ben je de hele dag heerlijk buiten en is iedereen gelijk. Met die pleerol onder je arm zien we er per slot van rekening allemaal even knullig uit.

Je groet de buurman, praat over koetjes en kalfjes en helpt elkaar een handje. Door samen de camping op te bouwen en activiteiten te organiseren leren buurtbewoners tijdens een ontspannen vakantie elkaar beter kennen.

Drie dagen lang is het park een klein gemoedelijk dorpje midden in de grote stad. Bewoond door alle types die de buurt rijk is: van yuppen tot daklozen, van senioren tot zuigelingen en van muurbloempjes tot druktemakers.

In de zomer van 2021 hopen we je (weer) te mogen verwelkomen op onze gezellige Buurtcamping. Je kan nu nog geen kampeerkaartje kopen voor De Buurtcamping. Wat je wel kan doen is de Facebookpagina liken, zodat je als eerste op de hoogte bent van de vakantieplannen!

Heb je een vraag of een voorstel? Stuur ons dan een mailtje: campingdenbosch@gmail.com

Tot de zomer en

Happy Camping!

Buurtcamping Zuid Willemspark

 

Over de organisatie

Hoi wij zijn de campingbazen van camping koffietent. Een voormalig brugwachtershuisje aan het “Zuid-Willemspark”. Wij runnen deze tent vrijwillig. En er is altijd ruimte voor nieuwe campingbazen en nieuwe initiatieven. Heb jij zin om met ons deze zomer er een leuke thuisblijfvakantie van te maken?

Imke van Dillen

imke@weeshuisjes.nl

Peter van der Klok

campingdenbosch@gmail.com

WE ZOEKEN NOG VRIJWILLIGERS

Sinds 2013 helpt Stichting De Buurtcamping buurtbewoners bij de organisatie van een camping in hun eigen park. Wil jij dit jaar meehelpen als vrijwilliger? Vul dan onderstaand formulier in!

Vrijwilligers

Help jij een gezin kamperen op De Buurtcamping?

Doneer

Mogelijk gemaakt met de fantastische hulp van:

Op de hoogte blijven van al het buurtcamping nieuws?

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van al het Buurtcampingnieuws.