De Buurtcamping
De Buurtcamping

Park de Gagel, Gangesdreef 7 17 juli 2021

Buurtcamping Park de Gagel

17 juli 2021
Park de Gagel, Gangesdreef 7
€Gratis

Welkom bij Buurtcamping Park de Gagel

De Buurtcamping Park de Gagel kan dit jaar helaas niet doorgaan!

 

We stonden in de startblokken, we hadden alles geregeld en we hadden er vooral heel veel zin in. Drie dagen op vakantie in de buurt en elkaar EIN-DE-LIJK weer ontmoeten na lange maanden in onze eigen woonkamers. Helaas gaat ons kampeerweekend dit jaar niet door. De nieuwe maatregelen hebben ervoor gezorgd dat er geen vergunning is afgegeven.

 

Dit nieuws is hard bij ons aangekomen. We realiseren ons goed dat De Buurtcamping voor veel mensen de enige vakantie is. En de behoefte aan ontmoetingen nog nooit zo groot is geweest.

 

We gaan in beraad om te kijken of er nog iets mogelijk is in het najaar waarbij we elkaar kunnen ontmoeten. Houd de komende tijd deze pagina, onze Facebook en Instagram in de gaten voor updates. Uiteraard zijn we er volgend jaar weer met een volledige Buurtcamping.

 

Tot die tijd, blijf veilig, Happy Camping en wees lief voor elkaar 🙂

 

Heb je nog vragen? Mail ons dan: parkdegagel@debuurtcamping.nl

 

Team Buurtcamping Park de Gagel

De Buurtcamping in Overvecht vindt plaats in Park de Gagel, een groene oase tussen de flats midden in de wijk. Dit jaar gaan we niet een weekend lang kamperen, maar hebben we één feestelijke dag in vakantiesferen, waarbij er wordt samengewerkt met allerlei partners uit de wijk.

Over de organisatie

We gaan er voor! De Buurtcamping strijkt weer neer in Park de Gagel. Dit jaar zonder overnachting, maar mét een tof programma, georganiseerd met partners uit de wijk!
Muziek: (ZIMIHC buitenpodium, i.s.m DeBoksOvervecht en SET Producties)
O.a. met
– Blovi Saxofoonkwartet
– Luuk Lenders
– Color Changing Egg
& als afsluiting een silent disco met diverse DJ’s
Sport: (O.a. Sport Utrecht)
– Basketbal clinic
– Breakdance
– Kickboxen
– Yoga
Activiteiten overig (O.a. Ijsclub Siberia):
– Theaterworkshop
– Zeepbaan
– Waterbattle
– Kampvuur
Natuurlijk is er ook een BBQ!

DOE MET ONS MEE!

Teamleden gezocht! Houd jij van fikkies stoken? Ben je de beste BBQ chef? Vind je het leuk om kids te schminken of een watergevecht te organiseren? Begeleid je graag artiesten? Wil je hapjes maken? Ben je super goed met stroom / techniek of een handige Harrie(ette)? Kom dan een paar uurtjes helpen op De Buurtcamping in Park de Gagel op zaterdag 17 juli.
Los van de gezelligheid verzorgen wij als dank je eten en drinken, een tof shirt en een hele leuke reünie (met comedy voorstelling en lekkere hapjes en drankjes..!) Meld je aan door ons een PM te sturen met wat je leuk vindt om te doen, of mail naar parkdegagel@debuurtcamping.nl

Vrijwilligers

Help jij een gezin kamperen op De Buurtcamping?

Doneer

Mogelijk gemaakt met de fantastische hulp van:

Op de hoogte blijven van al het buurtcamping nieuws?

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van al het Buurtcampingnieuws.