De Buurtcamping
De Buurtcamping

Park Transwijk, Utrecht 16 t/m 18 juli

Buurtcamping Park Transwijk

Welkom bij Buurtcamping Park Transwijk

Op een camping ben je de hele dag heerlijk buiten en is iedereen gelijk. Met die pleerol onder je arm zien we er per slot van rekening allemaal even knullig uit.

Je groet de buurman, praat over koetjes en kalfjes en helpt elkaar een handje. Door samen de camping op te bouwen en activiteiten te organiseren leren buurtbewoners tijdens een ontspannen vakantie elkaar beter kennen.

Afgelopen jaar hebben we het enorm gemist om elkaar te ontmoeten. We hopen van harte aankomend jaar weer te kunnen kamperen in park Transwijk!

Dit jaar is een nieuw team Campingbeheerders van start gegaan, die ontzettend veel zin hebben om samen met bewoners uit de omliggende wijken van park Transwijk een camping te organiseren!
Het is natuurlijk nog even afwachten van wat er tegen die tijd allemaal mogelijk is, maar er wordt achter de schermen al volop gedroomd en gewerkt aan het opzetten van een mooie camping.
Hier is alvast een sfeer impressie van de campings in Utrecht!
Heb je tips, ideeën, wil je samenwerken of vind je het gewoon leuk om op de hoogte te blijven? Stuur en mailtje naar parktranswijk@debuurtcamping.nl en meld je via deze link aan voor de nieuwsbrief!

Happy Camping!

Team de Buurtcamping Park Transwijk

Over de organisatie

Na de eerste succesvolle editie van de Buurtcamping Park Transwijk in 2019, georganiseerd door Astrid, Triwish en Stephanie nemen nu Marloes, Jasmijn en Willie het stokje van hen over!
Onze ambitie voor de Buurtcamping 2021 is om nog meer mensen samen te brengen en te verbinden in het weekend van 16 t/m 18 juli in park Transwijk. Naast de wijken Kanaleneiland en Transwijk betrekken we daarom dit jaar ook Rivierenwijk en de Dichterswijk actief bij het organiseren van de camping.
We zijn altijd op zoek naar vrijwilligers en mensen die het leuk vinden om mee te denken over de camping!

Marloes

Willie

Jasmijn

WE ZOEKEN NOG VRIJWILLIGERS

We zoeken vrijwilligers die deel willen uitmaken van ons team! Alle hulp is welkom, zowel in de voorbereiding van de camping als tijdens het weekend zelf. We kunnen bijvoorbeeld hulp gebruiken bij:

– Betrekken van bewoners(groepen)
– Promotie maken in de wijk
– Programma samenstellen of activiteit organiseren;
–> Ben jij onze MuziekMeester en regel je het muzikale programma van de Buurtcamping!
–> Vind je het leuk om lokale horeca te betrekken voor een heerlijk campingmaaltje? Er moet natuurlijk ook lekker gegeten worden.
– Regelen van alle praktische zaken. Die pleerollen moeten er natuurlijk wel zijn en er is vast tijdens de camping toch behoefte aan extra broodjes, touw, bestek en bellenblaas!
– Opbouw van de camping
– Klussen van te voren!

Lijkt een van deze taken je wat? Vul dan onderstaand formulier in of stuur een mail naar parktranswijk@debuurtcamping.nl

Wie zien je in Park Transwijk!

Vrijwilligers

Help jij een gezin kamperen op De Buurtcamping?

Doneer

Mogelijk gemaakt met de fantastische hulp van:

Op de hoogte blijven van al het buurtcamping nieuws?

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van al het Buurtcampingnieuws.