De Buurtcamping
De Buurtcamping

Amsteldijk 223, 1079 LK, Amsterdam

Buurtcamping Martin Luther Kingpark

Welkom bij Buurtcamping Martin Luther Kingpark

Volgend jaar zomer toveren we samen het Martin Luther King park om tot een Buurtcamping. Dan bestaat de Buurtcamping ook precies 10 jaar in Amsterdam! En dit vieren we samen.
Van hoepelen tot koekhappen, croissantjes tot couscous, de Buurtcamping is er voor iedereen. Samen je tentje opzetten, schilderen of een potje voetbal, kom in contact met je buren.
Op de camping ben je de hele dag heerlijk buiten en is iedereen gelijk. De Buurtcamping is er voor en door de buurt, tijdens de organisatie en de vakantie leer je elkaar beter kennen. Drie dagen lang laat ons Martin Luther Kingpark alles zien wat onze buurt rijk is, van het eten tot de muziek, de spelletjes en vooral de mensen. Wil jij ook een keer op vakantie in je eigen buurt? Je kan nu nog geen kampeer kaartje kopen voor de camping. Wat je wel kan doen is onze Facebookpagina liken, zodat je als eerste op de hoogte bent van de vakantieplannen voor 2022.
Heb je vragen of lijkt het je leuk om de Buurtcamping te helpen organiseren volgend jaar? Stuur dan een mailtje naar mlkpark@debuurtcamping.nl
Tot de zomer!
Happy Camping,
Team Buurtcamping Martin Luther King Park

Over de organisatie

Naast actieve buurtbewoners van de Pijp (Malou & Marwati) en de Rivierenbuurt (Anouschka) zijn wij ook kampeerders in hart en nieren. Van een tentje in de tuin, tot camper reizen door heel Europa. Kamperen is de rode scheerlijn in ons leven, de bijzondere ontmoetingen, verbinding met de natuur en rijke ervaring – dit willen we met iedereen uit onze buurt delen.

Voor ons staat de Buurtcamping voor het ontwikkelen van positiviteit, nieuwe verbindingen en leefbaarheid in de buurt. Wanneer hebben we dat nou meer nodig dan nu?

We zoeken nog vrijwilligers

Ben jij goed in klussen, politieagentje spelen of buurtroddels verspreiden? Dan hebben we jou nodig! We zoeken enthousiaste vrijwilligers die in de omgeving van het Martin Luther King Park wonen om te helpen met o.a. promotie, opbouw en beveiliging. Maar ook het verzorgen van lekker eten, bingo en sport activiteiten. Elke hulp en iedereen is welkom!

Vrijwilligers

Help jij een gezin kamperen op De Buurtcamping?

Doneer

Mogelijk gemaakt met de fantastische hulp van:

Op de hoogte blijven van al het buurtcamping nieuws?

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van al het Buurtcampingnieuws.