De Buurtcamping
De Buurtcamping

Amsteldijk 223, 1079 LK, Amsterdam 10 & 11 juli

Buurtcamping Martin Luther Kingpark

Welkom bij Buurtcamping Martin Luther Kingpark

We organiseren De Buurtcamping op het Martin Luther King Park voor de bewoners van de Pijp en Rivierenbuurt. Nergens is het contrast natuur en cultuur zo groot als in Amsterdam Zuid. Van de levendige Pijp tot de groene Rivierenbuurt. De drukte op de Albert Cuyp tot het stille water van de Amstel. In onze buurt woont de bakker naast de advocaat en staat het okura hotel naast het buurthuis. Om deze kloof te verkleinen, de mensen weer samen te brengen organiseren wij in de groene oase midden tussen in de stad; Buurtcamping Martin Luther King Park 2021.

Een weekend lang met z’n alle op vakantie in eigen park, met alles wat hierbij komt kijken! Van Barbecuen tot Bingo-en, een verhalenavond en een natuur speurtocht, iedereen is welkom. Kom kamperen of wordt vrijwilliger en maak op een leuke manier kennis met je buurtgenoten.

Op vrijdag zullen er verschillende activiteiten plaatsvinden, zoals een picknick en een muziekprogramma. Van zaterdag op zondag zal er gekampeerd worden in het park. Dit volgens de RIVM-maatregelen.

“Een goede buur is beter dan een verre vriend”

Neem contact op met: mlkpark@debuurtcamping.nl

Over de organisatie

Naast actieve buurtbewoners van de Pijp (Malou & Marwati) en de Rivierenbuurt (Anouschka) zijn wij ook kampeerders in hart en nieren. Van een tentje in de tuin, tot camper reizen door heel Europa. Kamperen is de rode scheerlijn in ons leven, de bijzondere ontmoetingen, verbinding met de natuur en rijke ervaring – dit willen we met iedereen uit onze buurt delen.

Voor ons staat de Buurtcamping voor het ontwikkelen van positiviteit, nieuwe verbindingen en leefbaarheid in de buurt. Wanneer hebben we dat nou meer nodig dan nu?

We zoeken nog vrijwilligers

Ben jij goed in klussen, politieagentje spelen of buurtroddels verspreiden? Dan hebben we jou nodig! We zoeken enthousiaste vrijwilligers die in de omgeving van het Martin Luther King Park wonen om te helpen met o.a. promotie, opbouw en beveiliging. Maar ook het verzorgen van lekker eten, bingo en sport activiteiten. Elke hulp en iedereen is welkom!

Vrijwilligers

Help jij een gezin kamperen op De Buurtcamping?

Doneer

Mogelijk gemaakt met de fantastische hulp van:

Op de hoogte blijven van al het buurtcamping nieuws?

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van al het Buurtcampingnieuws.