De Buurtcamping
De Buurtcamping

Tuin van Noord, Joop Vervoornpad 1, Leiden 16 t/m 18 juli 2021

Buurtcamping Leiden Tuin van Noord

16 t/m 18 juli 2021
Tuin van Noord, Joop Vervoornpad 1, Leiden
Volg Buurtcamping Leiden Tuin van Noord op Facebook

Welkom bij Buurtcamping Leiden Tuin van Noord

Op de Buurtcamping in de Tuin van Noord ontmoet je mensen uit de buurt die je wel eens tegenkomt op straat, maar die je nog nooit echt gesproken hebt. Op de buurtcamping groet je je (tijdelijk) buurman, maakt je een praatje, help elkaar een handje en kook je samen. Door samen de camping op te bouwen, samen te ontbijten en ’s avonds samen te eten, activiteiten te organiseren of aan activiteiten mee te doen leren buurtbewoners elkaar tijdens een ontspannen weekend beter kennen. En natuurlijk kun je samen met je buren een bakje koffie drinken in het theehuis van de Leidse Uitdaging, ook als je niet mee kampeert! Drie dagen lang is het park een ontmoetingsplaats voor bewoners uit de buurt. Ook bewoners die niet komen kamperen kunnen deelnemen aan de activiteiten die georganiseerd worden en zo kennis maken met hun buurtgenoten: van senioren tot zuigelingen en van muurbloempjes tot druktemakers. In de zomer van 2021 hopen we je (weer) te mogen verwelkomen op onze gezellige buurtcamping. Je kunt nu nog geen kampeerkaartjes kopen voor de Buurtcamping in de Tuin van Noord. Wat je wel kunt doen is de facebookpagina liken, zodat je als eerste op de hoogte bent van de vakantieplannen. Wilt u alleen of met uw gezin daaraan mee aan de Buurtcamping in de Tuin van Noord en woont u in Leiden Noord?, heeft u daarvoor te weinig geld en wilt u vrijwilligerswerk doen voor of op de camping? Dan is er een mogelijkheid om gratis mee te kamperen. Interesse? Neem dan contact op met de organisatie van de buurtcamping via: tuinvannoord@debuurtcamping.nl

Over de organisatie

De Buurtcamping Tuin van Noord is voor en door bewoners van Leiden Noord. De Buurtcamping wordt georganiseerd onder verantwoordelijkheid van de stichting de Leidse Uitdaging samen met buurtbewoners die zich als vrijwilliger in willen zetten om de leefbaarheid en sociale cohesie in de wijk te vergroten. Mensen die om financiële reden een drempel ondervinden om mee te doen met de buurtcamping worden van harte uitgenodigd zich in te zetten als vrijwilliger voor de Buurtcamping en verdienen daarmee een kampeerplaats.

WE ZOEKEN NOG VRIJWILLIGERS

Sinds 2013 helpt Stichting De Buurtcamping buurtbewoners bij de organisatie van een camping in hun eigen park. Wil jij dit jaar meehelpen als vrijwilliger? Vul dan het formulier in.

Vrijwilligers

Help jij een gezin kamperen op De Buurtcamping?

Doneer

Mogelijk gemaakt met de fantastische hulp van:

Op de hoogte blijven van al het buurtcamping nieuws?

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van al het Buurtcampingnieuws.