De Buurtcamping
De Buurtcamping

Burgemeester In 't Veldpark, Zaanstad 9 t/m 12 juli

De Buurtcamping In ‘t Veldpark

Welkom bij De Buurtcamping In ‘t Veldpark

Het Burgemeester In ‘t Veldpark in Zaandam wordt van 9 t/m 12 juli omgetoverd tot Buurtcamping! Drie dagen lang is het park een gezellige camping, waar buurtbewoners elkaar beter leren kennen. Van yuppen tot daklozen, van muurbloempjes tot druktemakers en van zuigelingen tot senioren. Op De Buurtcamping ben je de hele dag heerlijk buiten en is iedereen gelijk. Met die pleerol onder de arm zien we er per slot van rekening allemaal even knullig uit.

Deze zomer organiseren we een coronaproof camping. We houden rekening met de 1,5 meter regel en de richtlijnen van het RIVM. Mocht het niet mogelijk zijn om volgens de dan geldende maatregelen te kamperen, dan zullen we in het eerste weekend van de zomervakantie toch leuke buurtactiviteiten organiseren.

Je kunt nog geen campingplek reserveren. Zodra dit kan, informeren we je hierover via onze social mediakanalen: Facebook en Instagram. Volg ons om goed op de hoogte te blijven!

Heb je een vraag of een voorstel? Stuur ons dan een mailtje: intveldpark@debuurtcamping.nl

Tot deze zomer en Happy Camping!

De Buurtcamping In ‘t Veldpark

 

Organisatie

Het team van De Buurtcamping In ‘t Veldpark bestaat uit vier ervaren en enthousiaste beheerders die sinds 2018 betrokken zijn bij de camping. De beheerders houden zich onder andere bezig met de planning en logistiek, PR en communicatie, financiën, het campingprogramma en de campingwinkel. We komen regelmatig bij elkaar om de plannen te bespreken en kijken erg uit naar De Buurtcamping 2021!

We zoeken nog vrijwilligers

Zonder vrijwilligers geen Buurtcamping! In aanloop naar De Buurtcamping zoeken we nog vrijwilligers die het leuk vinden om te helpen. Wil jij een activiteit organiseren tijdens het kampeerweekend, kun je heel goed eitjes bakken voor bij het ontbijt of bouw je de beste kampvuren? Wij horen het graag!

Wil jij dit jaar meehelpen als vrijwilliger? Stuur onds dan een bericht via social media of vul onderstaand formulier in!

 

Vrijwilligers

Help jij een gezin kamperen op De Buurtcamping?

Doneer

Mogelijk gemaakt met de fantastische hulp van:

Op de hoogte blijven van al het buurtcamping nieuws?

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van al het Buurtcampingnieuws.