De Buurtcamping
De Buurtcamping

Haarlemmermeer

Haarlemmermeer

Haarlemmermeer

Welkom bij Haarlemmermeer

Op een camping ben je de hele dag heerlijk buiten en is iedereen gelijk. Met die pleerol onder je arm zien we er per slot van rekening allemaal even knullig uit.

Je groet de buurman, praat over koetjes en kalfjes en helpt elkaar een handje. Door samen de camping op te bouwen en activiteiten te organiseren leren buurtbewoners elkaar beter kennen tijdens een ontspannen vakantie.

Drie dagen lang is het park een klein gemoedelijk dorpje. Bewoond door alle types die de buurt rijk is: van yuppen to daklozen, van senioren tot zuigelingen en van muurbloempjes rotdruktemakers.

Deze zomer willen we je graag verwelkomen op onze gezellige Buurtcamping in Haarlemmermeer. Uiteraard op een veilige 1.5m afstand en volgens de richtlijnen van het RIVM. Mocht het toch niet mogelijk zijn om te kamperen dan zullen we leuke zomerse activiteiten in het park organiseren. In kleine groepjes, met een grotere groep of zelfs meerdere dagen achter elkaar. Afhankelijk van wat de corona maatregelen toelaten.

OPROEP:
We zijn nog op zoek naar campingbeheerders en vrijwilligers. Lijkt het je leuk om deze zomer een vakantie te organiseren voor de buurt? Meld je dan aan door een mail te sturen naar haarlemmermeer@debuurtcamping.nl

Tot de zomer en Happy Camping!

OVER DE ORGANISATIE

Het Team van De Buurtcamping Haarlemmermeer bestaat uit gedreven Buurtbewoners en Professionals uit de omgeving.  Zij zetten zich graag in om voor het eerst dit jaar een Buurtcamping te openen in Haarlemmermeer. Omdat het het eerste jaar is dat de Buurtcamping hier georganiseerd wordt zoeken wij nog een aantal campingbeheerders. Wil jij ons graag helpen en ondersteunen bij de organisatie van De Buurtcamping? Laat het ons dan weten en stuur ons een berichtje op: haarlemmermeer@debuurtcamping.nl

Vrijwilligers

Mogelijk gemaakt met de fantastische hulp van:

Op de hoogte blijven van al het buurtcamping nieuws?

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van al het Buurtcampingnieuws.