De Buurtcamping
De Buurtcamping

Park Frankendael, Amsterdam 13 t/m 15 augustus

Buurtcamping Frankendael

13 t/m 15 augustus
Park Frankendael, Amsterdam
Volg Buurtcamping Frankendael op Facebook

Welkom bij Buurtcamping Frankendael

Aankomende zomer snakt iedereen naar ontmoeting. Dat gaan wij met De Buurtcamping Frankendael mogelijk maken.

De Buurtcamping staat voor verbinding in de wijk; de camping is vóór en dóór iedereen. De Buurtcamping Frankendael werkt samen met zoveel mogelijk organisaties en lokale ondernemers die in stadsdeel Oost zijn gevestigd. Daarnaast komt de camping ook tot stand met een fantastisch team vrijwilligers.

Zomer 2021 zal park Frankendael 3 dagen lang worden omgetoverd tot een gave camping waar iedereen uit de buurt welkom is. Er zullen meerdere activiteiten zijn voor jong en oud, we gaan met z’n allen barbecuen en natuurlijk de dag afsluiten bij het kampvuur – het hoort er allemaal bij! Zin om een keer te slapen in het park? Kom dan ook!

Houd onze facebookpagina in de gaten voor meer informatie over de exacte datum en start van de kaartverkoop!

Ben je enthousiast over de camping en wil je graag meehelpen als vrijwilliger? Dat kan! Laat onderstaand je contactgegevens achter en we nemen zsm contact met je op.

Tot de zomer en

Happy Camping!

Buurtcamping Frankendael

Over de organisatie

Erna en Claudia denken er nog over na om in 2021 weer een Buurtcamping te organiseren. Maar we zoeken sowieso nog meer buurtverbinders, organisatietalenten en aanpakkers die zin hebben om een mooie Buurtcamping te organiseren in ons mooie Frankendaelpark. Spreekt dit jou aan, vul dan onderstaand formulier in!

WE ZOEKEN NOG VRIJWILLIGERS

Sinds 2013 helpt Stichting De Buurtcamping buurtbewoners bij de organisatie van een camping in hun eigen park. Wil jij dit jaar meehelpen als vrijwilliger? Stuur dan een mailtje naar: frankendael@debuurtcamping.nl

Vrijwilligers

Help jij een gezin kamperen op De Buurtcamping?

Doneer

Mogelijk gemaakt met de fantastische hulp van:

Op de hoogte blijven van al het buurtcamping nieuws?

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van al het Buurtcampingnieuws.