Julialaantje 26, Rijswijk - 14-16 juli 2021

De Buurtcamping Spoorwijk / Laak

Meer informatie

Welkom bij De Buurtcamping Spoorwijk / Laak

Welkom in het Laakkwartier. Ook dit jaar wordt het voetbalveld van Don Bosco Rijswijk omgetoverd tot een heuse Buurtcamping voor Laak en Spoorwijk. In het weekend van 14-16 juli 2021 zetten we onze tentjes op in het gras van het park, georganiseerd voor, door en met de buurt. De Buurtcamping is er voor jong en oud. Ook voor mensen die niet van kamperen houden. Daarom gaan we bijvoorbeeld met zijn allen BBQ’en en is er een tof programma vol kunst, sport, theater en muziek.

Op onze Facebookpagina kun je al onze ontwikkelingen in de gaten houden, worden de laatste nieuwtjes gedeeld en kun je terecht voor meer informatie over het programma.
Je kunt je aanmelden voor een kampeerplek, heb je een leuk idee voor het programma of wil je graag meehelpen meld je via deze pagina aan als vrijwilliger of stuur ons een mailtje of een berichtje op Facebook.

14-16 juli 2021
Julialaantje 26, Rijswijk

OVER DE ORGANISATIE

De vrijwilligers van Stichting Jij Maakt het Verschil! zetten zich 100% in voor sociale duurzaamheid in ons stadsdeel. We zijn een kleine stichting maar krijgen het toch al enkele jaren weer voor elkaar hele leuke dingen voor en door de buurt en omgeving te organiseren.

We zoeken nog vrijwilligers

Sinds 2013 helpt Stichting De Buurtcamping buurtbewoners bij de organisatie van een camping in hun eigen park. Wil jij dit jaar meehelpen als vrijwilliger? Stuur dan een mailtje naar: spoorwijk@debuurtcamping.nl

Help jij een gezin kamperen op De Buurtcamping?

Doneer
Mogelijk gemaakt met de fantastische hulp van: