De Buurtcamping
De Buurtcamping

Speeltuin Noordse Park, Lagenoord 28A, 3513 GW Utrecht

Buurtcamping Noordse Park

Speeltuin Noordse Park, Lagenoord 28A, 3513 GW Utrecht
Volg Buurtcamping Noordse Park op Facebook

Welkom bij Buurtcamping Noordse Park

Op een camping ben je de hele dag heerlijk buiten en is iedereen gelijk. Met die pleerol onder je arm zien we er per slot van rekening allemaal even knullig uit.

Je groet de buurman, praat over koetjes en kalfjes en helpt elkaar een handje. Door samen de camping op te bouwen en activiteiten te organiseren leren buurtbewoners tijdens een ontspannen vakantie elkaar beter kennen.

Drie dagen lang is het park een klein gemoedelijk dorpje midden in de grote stad. Bewoond door alle types die de buurt rijk is: van yuppen tot daklozen, van senioren tot zuigelingen en van muurbloempjes tot druktemakers.

In de zomer van 2021 hopen we je (weer) te mogen verwelkomen op onze gezellige Buurtcamping. Je kan nu nog geen kampeerkaartje kopen voor De Buurtcamping. Wat je wel kan doen is de Facebookpagina liken, zodat je als eerste op de hoogte bent van de vakantieplannen!

Heb je een vraag of een voorstel? Stuur ons dan een mailtje: noordsepark@buurtcamping.nl

Tot de zomer en

Happy Camping!

Buurtcamping Noordse Park

Organisatie

Toen wij net in Pijlsweerd woonden, bracht de Buurtcamping Noordse Park ons in contact met nieuwe mensen in de buurt. En nu kennen we heel veel buurtgenoten, actieve clubjes en organisaties. Die spreken wij en samen komen we op allemaal leuke ideeën voor een buurtcamping nieuwe stijl vanuit huis. Heb je ook een idee? Kom ermee!
noordsepark@buurtcamping.nl

Samen georganiseerd met…
Buurtwerkkamer Top, De Buurtcamping Utrecht, Greetings from Utrecht, Happy City NL, Kloostertuin, LOU, Maggie, Oog voor Utrecht, Otterbeverpark, Singel 030, Speelbos Zuilen, Speelplaats De Kameleon, Speeltuin Noordse Park, Tine, Tuinclub Kokkenhoflaan en meer….!

We zoeken nog vrijwilligers

Sinds 2013 helpt Stichting De Buurtcamping buurtbewoners bij de organisatie van een camping in hun eigen park. Wil jij dit jaar meehelpen als vrijwilliger? Vul dan onderstaand formulier in!

Vrijwilligers

Help jij een gezin kamperen op De Buurtcamping?

Doneer

Mogelijk gemaakt met de fantastische hulp van:

Op de hoogte blijven van al het buurtcamping nieuws?

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van al het Buurtcampingnieuws.