Speeltuin Noordse Park, Lagenoord 28A, 3513 GW Utrecht - 20 juli tot 27 aug

Buurtcamping Noordse Park

Meer informatie

Welkom bij Buurtcamping Noordse Park

Welkom bij Buurtcamping Noordse Park

Zes weken pret & slapen in je eigen bed!

Waarom ver weg gaan als er in je eigen buurt nog zoveel te ontdekken is? De leukste vakantie vier je vanuit eigen huis! Buurtcamping Noordse Park heeft een afwisselend programma voor je. Dit jaar niet één weekend, maar zes weken lang vol activiteiten verspreid in de buurt. Binnenkijken in de watertoren aan de Straatweg, of liever in de voormalige broodfabriek van Lubro? Frieten bakken van verse aardappels in de speeltuin. Zwerven door de straten langs de mooiste street art. Meer dan 10.000 stappen lopen langs de bloemen aan de Vecht. Bijkletsen met de buren bij de buurtbbq in de Kloostertuin. Het kan allemaal. Zo beleef je de mooiste vakantie-avonturen gratis of voor een prikkie met je nieuwe vakantievriendjes om de hoek. Volg ons programma op Facebook en Instagram.

Nog één tipje van de sluier dan. Op de laatste vrijdag van de vakantie is het spetterende Bike Festival Noordse Park met erna een buurtbbq in speeltuin Noordse Park. En geloof het of niet, maar een dag later is daar een mini-editie van buurtcamping Noordse Park! Mét feestelijke bingo tot besluit
ZomerProgramma2020

20 juli tot 27 aug
Speeltuin Noordse Park, Lagenoord 28A, 3513 GW Utrecht

Organisatie

Toen wij net in Pijlsweerd woonden, bracht de Buurtcamping Noordse Park ons in contact met nieuwe mensen in de buurt. En nu kennen we heel veel buurtgenoten, actieve clubjes en organisaties. Die spreken wij en samen komen we op allemaal leuke ideeën voor een buurtcamping nieuwe stijl vanuit huis. Heb je ook een idee? Kom ermee!
noordsepark@buurtcamping.nl

Samen georganiseerd met…
Buurtwerkkamer Top, De Buurtcamping Utrecht, Greetings from Utrecht, Happy City NL, Kloostertuin, LOU, Maggie, Oog voor Utrecht, Otterbeverpark, Singel 030, Speelbos Zuilen, Speelplaats De Kameleon, Speeltuin Noordse Park, Tine, Tuinclub Kokkenhoflaan en meer….!

Help jij een gezin kamperen op De Buurtcamping?

Doneer
Mogelijk gemaakt met de fantastische hulp van: