Mariënbos, Nijmegen - 11 juli

Buurtcamping Nijmegen-Oost

Meer informatie

Welkom bij Buurtcamping Nijmegen-Oost

De Buurtsafari Nijmegen-Oost
Helaas moeten we je melden dat er dit jaar geen Buurtcamping is in Nijmegen-Oost. Hoe graag we het ook hadden gewild, de omstandigheden laten het niet toe.

Maar we kunnen jou en alle kampeerders natuurlijk niet missen. We willen verbonden blijven. Daarom kun je op 𝘇𝗮𝘁𝗲𝗿𝗱𝗮𝗴 𝟭𝟭 𝗷𝘂𝗹𝗶 meedoen aan De Buurtsafari Nijmegen-Oost
Verbinding in de buurt….op 1,5 meter
Ach ja, van de nood een deugd maken, dan maar. Wij houden van Nijmegen-Oost, wij houden van verbinding en wij houden van actief bezig zijn. Die zaken hebben we gecombineerd in een BuurtSafari.
Jambo! Welkom!
Safari betekent reis in het Swahili.
Je gaat met de BuurtSafari dan ook letterlijk op reis in eigen buurt.
Je dwaalt door straten waar je nog nooit bent geweest en ziet dingen die je nog nooit waren opgevallen. En je gaat ook actief aan de slag. Want wat is een reis zonder de nodige inspanning?

Wanneer ook alweer?
De BuurtSafari vindt plaats tussen 13.00 en 15.00 uur op zaterdag 11 juli.
Ga mee op BuurtSafari en meld je nu aan vóór 1 juli. Dat doe je door een mail te sturen naar nijmegenoost@debuurtcamping.nl
In de mail zet je:
– je naam
– je adres
– met hoeveel personen (volwassen en kinderen) je meedoet
– vind je het leuk om met andere buurtgenoten op reis te gaan? Zet dat dan ook in je mail.

Meedoen kost 3 euro per team. Je betaalt als je je reisschema krijgt.
Natuurlijk volgen wij de richtlijnen van het RIVM tijdens de Buurtsafari

Over de organisatie

Op een camping ben je de hele dag heerlijk buiten en is iedereen gelijk. Met die pleerol onder de arm zien we er per slot van rekening allemaal even knullig uit… Je groet de buurman, praat over koetjes en kalfjes en helpt elkaar een handje. Door samen de camping op te bouwen en activiteiten te organiseren, leren buurtbewoners tijdens een ontspannen vakantie elkaar beter kennen.
Normaal gesproken organiseren wij daarom ieder jaar De Buurtcamping in Nijmegen-Oost. Helaas gaat dat dit jaar niet door. Je kunt op zaterdag 11 juli wel deelnemen aan de BuurtSafari.

Dolly van Kronenburg

dolly@debuurtcamping.nl

Benthe van der Vleuten

benthe@debuurtcamping.nl

WE ZOEKEN NOG VRIJWILLIGERS

Sinds 2013 helpt Stichting De Buurtcamping buurtbewoners bij de organisatie van een camping in hun eigen park. Wil jij dit jaar meehelpen tijdens De Buurtsafari? Mail dan naar: nijmegenoost@debuurtcamping.nl

Help jij een gezin kamperen op De Buurtcamping?

Doneer
Mogelijk gemaakt met de fantastische hulp van: