Majellapark, Utrecht - September

De BuurtCamping Majellapark

Meer informatie

Welkom bij De BuurtCamping Majellapark

In verband met corona gaat de Buurtcamping aan het begin van de zomervakantie niet door. Het team van De Buurtcamping Majellapark zocht de afgelopen tijd naar mogelijkheden om elkaar op een ander moment in de zomervakantie te ontmoeten, op gepaste afstand, door de hele wijk. De Buurtcamping komt dus naar je toe deze zomer!

Een speciale editie van De Buurtcamping dus, want een leuke vakantie in je eigen wijk, dat kan natuurlijk nog steeds. Daarom zal er op 29 augustus een fiets- en wandelroute door Utrecht West plaatsvinden. Langs deze route zullen diverse makers uit de wijk op verschillende locaties hun kunsten vertonen.

Wat kun je zoal verwachten?

  • Fiets- wandelroute door Utrecht West
  • Een karavaan van kunstcaravans door de wijk
  • Toffe programmaonderdelen op verschillende locaties
  • Muziek, theater en sport
  • Een heuse buurtfolder

Het allermooiste is dat je zelf kunt bijdragen aan het programma:
Wil je meedenken, je presenteren aan een groter publiek, een mooi optreden of zinderende workshop geven wellicht? Meld je dan aan door ons te mailen naar majellapark@debuurtcamping.nl met onderwerp PROGRAMMA.
Kom anders vrijwilligen: we kunnen nog veel hulp gebruiken bij de verschillende onderdelen. Meld je aan door ons te mailen naar majellapark@debuurtcamping.nl met onderwerp VRIJWILLIGER.

>> We hebben de intentie om in september alsnog een échte Buurtcamping te organiseren. Als er meer duidelijk over wordt hoor je daar uiteraard over!

September
Majellapark, Utrecht

Over de organisatie

Team Majellapark bestaat uit drie bevlogen karakters: Dimitry (campingbeheerder), Simone (programmeur) en Jade (fondsenwerver). Vanuit interesse, werk of liefde altijd op zoek naar verbinding.

WE ZOEKEN NOG VRIJWILLIGERS

Sinds 2013 helpt Stichting De Buurtcamping buurtbewoners bij de organisatie van een camping in hun eigen park. Wil jij dit jaar meehelpen? Stuur dan een mailtje naar: majellapark@debuurtcamping.nl 

 

Help jij een gezin kamperen op De Buurtcamping?

Doneer
Mogelijk gemaakt met de fantastische hulp van: