Stadsboerderij Griftsteede, Van Swindenstraat 129 -

Buurtcamping Griftpark

Meer informatie

Welkom bij Buurtcamping Griftpark

Sinds 2015 werkt De Buurtcamping Utrecht aan de sociale samenhang in verschillende wijken in de stad. Inmiddels hebben meer dan 1.500 buurtbewoners de afgelopen jaren gekampeerd op door henzelf georganiseerde Buurtcampings. Door samen met ondernemers en organisaties De Buurtcamping te organiseren en hier te overnachten, leren bewoners zowel elkaar als het aanbod in hun buurt beter kennen.
Uit onderzoek blijkt dat de campings uniek zijn, een duidelijke afspiegeling van de wijk, en ze de afgelopen jaren voor steeds meer duurzame ontmoetingen tussen verschillende bewoners(-groepen) hebben gezorgd.

De Buurtcamping Griftpark vindt ieder jaar plaats op de prachtige locatie; Stadsboerderij Griftsteede wat in het groene hart van de wijk Noordoost, namelijk het Griftpark. De wijk is zeer divers wat prachtige ontmoetingen tot gevolg heeft! Utrechters worden dichterbij elkaar en de buurt gebracht. Ze ervaren een onvergetelijk vakantiegevoel in eigen park. Je mag jezelf zeker laten zien want iedereen mag meedoen en met een pleerol onder de arm is iedereen gelijk! Je leert nieuwe mensen, organisaties en activiteiten kennen. Utrecht wordt kleiner en groter tegelijk!

Stadsboerderij Griftsteede, Van Swindenstraat 129

Over de organisatie

Op dit moment wordt er gezocht naar versterking! Mocht je in deze buurt wonen en wil jij je graag inzetten? Hou dan de site en Facebook pagina in de gaten want daar komen een paar prachtige vacatures op te staan!!

Julius van Batenburg

griftpark@debuurtcamping.nl

WE ZOEKEN NOG VRIJWILLIGERS

Sinds 2013 helpt Stichting De Buurtcamping buurtbewoners bij de organisatie van een camping in hun eigen park. Wil jij dit jaar meehelpen? Word dan vrijwilliger! Stuur een mailtje naar:
griftpark@debuurtcamping.nl

Help jij een gezin kamperen op De Buurtcamping?

Doneer
Mogelijk gemaakt met de fantastische hulp van: