Koppelsteede, Utrecht - 18 juli

Buurtcamping Park De Koppel

Meer informatie

Welkom bij Buurtcamping Park De Koppel

Helaas gaat de Buurtcamping Park De Koppel in Lunetten dit jaar niet door. Wel zijn we bezig met een Buurtfolder en verschillende activiteiten in de wijk op de lancering  18 juli. Om toch een vakantiegevoel in de wijk te ervaren!
Check het evenement op Facebook: https://www.facebook.com/events/2966109340282499/.

Op vakantie😊. De een is er verslaafd aan (wij!), de ander heeft er niet zoveel mee. Naast dat ik het vooral heel erg leuk vind om nieuwe plekken te zien, ben ik er ook van overtuigd dat het vooral heel goed is voor een mens om de hort op te gaan. Om andere plekken te zien, te ontdekken en vooral mee te maken.

Op vakantie leer je onder andere:
1. Dat er heel veel aardige en leuke mensen zijn.
2. Dat mooie momenten en herinneringen het meest waardevolle bezit is in het leven
3. Zelfs van de kleinste dingen genieten
4. Weer te ontspannen & geïnspireerd te raken
5. Dat het buiten zijn zoveel fijner is dan TV kijken of urenlang op social media te zitten

Kortom we willen iedereen een vakantie(gevoel) geven in eigen wijk: door een leuke Buurtroute met bezienswaardigheden- leukste plekjes- de lekkerste ijsjes – stukje geschiedenis etc.

Over de organisatie

Zijn jullie klaar voor een nieuwe uitdaging in deze wijk? Ja? Dat komt goed uit, want de eerste Buurtroute in Lunetten wordt deze zomer een feit en daar gaan wij samen met jullie iets leuks van maken. Wij zijn dol op reizen, kamperen, outdoor living (buiten leven), wielrennen, skeeleren, met vrienden/vriendinnen afspreken, creatieve bezigheden, organiseren etc. Ons doel met de Buurtroute in Lunetten is om een vakantiegevoel in eigen wijk te creëren, nieuwe ontmoetingen, plezier hebben, talent een podium geven, genieten en zo kunnen we nog wel even door gaan. Op naar een inspirerend, ontspannen en gezellige vakantie met z’n allen in eigen wijk! Wij zien jullie graag tegemoet tijdens de Buurtroute in Lunetten!

WE ZOEKEN NOG VRIJWILLIGERS

Wil jij meehelpen als vrijwilliger bij de Buurtcamping Park De Koppel in Lunetten?
Stuur dan een mailtje naar: parkdekoppel@debuurtcamping.nl of kom 29 augustus naar de Preview Buurtcamping Park de Koppel 2021 op stadsboerderij Koppelstede, of naar de lancering van de Buurtfolder op 18 juli.

Help jij een gezin kamperen op De Buurtcamping?

Doneer
Mogelijk gemaakt met de fantastische hulp van: