Eikelaan 51, 1561 CB, Krommenie -

De Buurtcamping Agathepark (Krommenie)

Meer informatie

Welkom bij De Buurtcamping Agathepark (Krommenie)

Op een camping ben je de hele dag heerlijk buiten en is iedereen gelijk. Met die pleerol onder je arm zien we er per slot van rekening allemaal even knullig uit.

Je groet de buurman, praat over koetjes en kalfjes en helpt elkaar een handje. Door samen de camping op te bouwen en activiteiten te organiseren leren buurtbewoners tijdens een ontspannen vakantie elkaar beter kennen.

Drie dagen lang is het park een klein gemoedelijk dorpje midden in de grote stad. Bewoond door alle types die de buurt rijk is: van yuppen tot daklozen, van senioren tot zuigelingen en van muurbloempjes tot druktemakers.

In de zomer van 2021 hopen we je (weer) te mogen verwelkomen op onze gezellige Buurtcamping. Je kan nu nog geen kampeerkaartje kopen voor De Buurtcamping. Wat je wel kan doen is de Facebookpagina liken, zodat je als eerste op de hoogte bent van de vakantieplannen!

Heb je een vraag of een voorstel? Stuur ons dan een mailtje: cisca@debuurtcamping.nl

Tot de zomer en

Happy Camping!

Buurtcamping Agathepark

Organisatie

Een flink stel enthousiaste vrijwilligers zorgen er samen met campingbeheerders Cisca en Gerrit voor dat Krommenieërs (hopelijk) ook dit jaar weer kunnen genieten van een onvergetelijk kampeerweekend in het Agathepark.

Wil je ons helpen bij de organisatie van De Buurtcamping? Gezellig! We zoeken hulp bij het bedenken en organiseren van activiteiten, brieven rondbrengen, flyers uitdelen, pr en promotie, het opbouwen van de camping, het maken van welkomstborden en wegwijzers, enzovoort, enzovoort. Misschien heb je zelf wel een idee over hoe we De Buurtcamping dit jaar nog leuker kunnen maken. Alle hulp is welkom!

Wat levert het je op? * Je levert een bijdrage aan een fijnere buurt * Je leert je buren beter kennen en je breidt je netwerk uit * Een leuk weekend voor jezelf en voor je buren!

Wil jij vrijwilliger worden of wil je meer weten? Stuur dan een mailtje naar cisca@debuurtcamping.nl en dan nemen we contact met je op!

We zoeken nog vrijwilligers

Sinds 2013 helpt Stichting De Buurtcamping buurtbewoners bij de organisatie van een camping in hun eigen park. Wil jij dit jaar meehelpen als vrijwilliger? Stuur dan een mailtje naar: cisca@debuurtcamping.nl

Help jij een gezin kamperen op De Buurtcamping?

Doneer
Mogelijk gemaakt met de fantastische hulp van: