Eikelaan 51, 1561 CB, Krommenie - 3 - 5 juli

De Buurtcamping Agathepark (Krommenie)

Meer informatie

Welkom bij De Buurtcamping Agathepark (Krommenie)

Nu een ‘gewone’ editie van De Buurtcamping er dit jaar even niet inzit, gaan we natuurlijk niet bij de pakken neerzitten. We hopen er samen weer een onvergetelijk weekend van te maken in en rond het Agathepark in Krommenie van 3 tot en met 5 juli 2020. Met bijvoorbeeld een picknick op gepaste afstand, een speurtocht door de buurt, een zeskamp en een online bingo.

Wat is de Buurtcamping?
Op de Buurtcamping ontmoeten allerlei mensen uit de buurt elkaar. Het maakt niet uit hoe oud je bent of in wat voor huis je woont. Die ontmoetingen dragen bij aan het ons-kent-ons gevoel. We streven naar een fijnere buurt; waar je elkaar groet, waar je elkaar kent en waar je elkaar helpt. Juist nu.

3 - 5 juli
Eikelaan 51, 1561 CB, Krommenie

Organisatie

Een flink stel enthousiaste vrijwilligers zorgen er samen met campingbeheerders Cisca en Gerrit voor dat Krommenieërs (hopelijk) ook dit jaar weer kunnen genieten van een onvergetelijk kampeerweekend in het Agathepark.

Wil je ons helpen bij de organisatie van De Buurtcamping? Gezellig! We zoeken hulp bij het bedenken en organiseren van activiteiten, brieven rondbrengen, flyers uitdelen, pr en promotie, het opbouwen van de camping, het maken van welkomstborden en wegwijzers, enzovoort, enzovoort. Misschien heb je zelf wel een idee over hoe we De Buurtcamping dit jaar nog leuker kunnen maken. Alle hulp is welkom!

Wat levert het je op? * Je levert een bijdrage aan een fijnere buurt * Je leert je buren beter kennen en je breidt je netwerk uit * Een leuk weekend voor jezelf en voor je buren!

Wil jij vrijwilliger worden of wil je meer weten? Stuur dan een mailtje naar cisca@debuurtcamping.nl en dan nemen we contact met je op!

Help jij een gezin kamperen op De Buurtcamping?

Doneer
Mogelijk gemaakt met de fantastische hulp van: