Zuid-Willemspark, Den Bosch - 3 juli t/m 3 september

Buurtcamping Zuid-Willemspark

Meer informatie

Welkom bij Buurtcamping Zuid-Willemspark

T h u i s b l i j f vakantie de ideale vakantiebestemming deze zomer!

Vanuit de Bossche Brugwachtershuisjes creëren we samen met Paleis van de Volksvlijt alle ingrediënten voor een heerlijke doe het zelf vakantie èn samen vakantie aan de Zuid-Willemsvaart.
De aftrap is 3/4/5/ juli.
De hele zomer en het najaar zijn er buurtverbindende activiteiten. Geen intentingen , je hoeft niet in te pakken, het is gratis , je spreekt de taal, geen file, geen stress, coronaproof, reserveren niet nodig, altijd plek, je leert je buurt kennen.

Zo kun je 24 uur per dag een hartverwarmende wijkwandeling maken, trakteren we op ansichtkaarten om je buren een kaartje te schrijven, delen we goeie soep gratis uit en kun je buren trakteren op een campingtosti, organiseren we een rubberenboten party en een schrijfwedstrijd, kun je hangmatten en vishengels bij ons lenen, organiseren we dates en match,en we met vraag en aanbod om elkaar een leuke thuisblijfvakantie te bezorgen.

Hou de website en de socialmedia in de gaten en volg onze social media: campingkoffietent.nl Facebook Insta #campingkoffietent #bosschebrugwachtershuisjes

 

3 juli t/m 3 september
Zuid-Willemspark, Den Bosch

Over de organisatie

Hoi wij zijn de campingbazen van camping koffietent. Een voormalig brugwachtershuisje aan het “Zuid-Willemspark”. Wij runnen deze tent vrijwillig. En er is altijd ruimte voor nieuwe campingbazen en nieuwe initiatieven. Heb jij zin om met ons deze zomer er een leuke thuisblijfvakantie van te maken?

Imke van Dillen

imke@weeshuisjes.nl

Peter van der Klok

campingdenbosch@gmail.com

WE ZOEKEN NOG VRIJWILLIGERS

Sinds 2013 helpt Stichting De Buurtcamping buurtbewoners bij de organisatie van een camping in hun eigen park. Wil jij dit jaar meehelpen als vrijwilliger? Stuur dan een mailtje naar:
campingdenbosch@gmail.com

Help jij een gezin kamperen op De Buurtcamping?

Doneer
Mogelijk gemaakt met de fantastische hulp van: