De Buurtcamping
De Buurtcamping

Schellerpark, Zwolle 9 t/m 11 juli

Buurtcamping Schellerpark

9 t/m 11 juli
Schellerpark, Zwolle
Volg Buurtcamping Schellerpark op Facebook

Welkom bij Buurtcamping Schellerpark

Met een drankje in de hand in een campingstoel kijken naar de zonsondergang, even een praatje maken met je buren of lekker barbecueën… Het zijn de kleine dingen die het kamperen zo leuk maken. Ben jij net als ons een groot fan van het campingleven? Dan is de Buurtcamping in het Schellerpark het evenement voor jou! Leer de mensen in jouw omgeving kennen tijdens deze ontspannen vakantie in je eigen wijk.

In deze tijden van corona is een mini-vakantie met je buren dé oplossing om even het hoofd te legen. Drie dagen lang zullen er verschillende activiteiten worden georganiseerd voor alle mensen die de buurt rijk is. Uiteraard zal dit evenement zich houden aan de veilige 1,5 meter afstand en de richtlijnen van het RIVM. Wanneer het niet mogelijk is om volgens de geldende richtlijnen te kamperen zullen er voor alsnog activiteiten gaan plaatsvinden die aansluiten op de geldende maatregelen van dat moment.

Wij hopen jou te zien bij onze gezellige Buurtcamping. Iedereen is welkom! Dus zien we jou ook deze zomer?

Over de organisatie

Wij zijn Lotte, Josephine en Roos en wij beheren de buurtcamping in het Schellerpark gelegen in het mooie Zwolle. Deze zomer willen wij, samen met vrijwilligers, een gezellige camping op gaan zetten voor iedereen uit de wijk. Lijkt het jou leuk om hier een bijdrage aan te leveren? Dat is tof! Want wij zijn namelijk nog op zoek naar een campingbeheerder. Lijkt dit jou nou wat, neem dan vooral contact met ons op en dan spreken we elkaar snel.

We zoeken nog vrijwilligers!

Zonder vrijwilligers geen Buurtcamping. Wij zoeken nog: Schoonmakers, op- en afbouwers, organisatoren voor een activiteit, receptionisten.

Vrijwilligers

Help jij een gezin kamperen op De Buurtcamping?

Doneer

Mogelijk gemaakt met de fantastische hulp van:

Op de hoogte blijven van al het buurtcamping nieuws?

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van al het Buurtcampingnieuws.