Rembrandtpark, Amsterdam -

Buurtcamping Rembrandtpark

Meer informatie

Welkom bij Buurtcamping Rembrandtpark

Op een camping ben je de hele dag heerlijk buiten en is iedereen gelijk. Met die pleerol onder je arm zien we er per slot van rekening allemaal even knullig uit.

Je groet de buurman, praat over koetjes en kalfjes en helpt elkaar een handje. Door samen de camping op te bouwen en activiteiten te organiseren leren buurtbewoners tijdens een ontspannen vakantie elkaar beter kennen.

Drie dagen lang is het park een klein gemoedelijk dorpje midden in de grote stad. Bewoond door alle types die de buurt rijk is: van yuppen tot daklozen, van senioren tot zuigelingen en van muurbloempjes tot druktemakers.

In de zomer van 2021 hopen we je (weer) te mogen verwelkomen op onze gezellige Buurtcamping. Je kan nu nog geen kampeerkaartje kopen voor De Buurtcamping. Wat je wel kan doen is de Facebookpagina liken, zodat je als eerste op de hoogte bent van de vakantieplannen!

Heb je een vraag of een voorstel? Stuur ons dan een mailtje: annetbos@debuurtcamping.nl

Tot de zomer en

Happy Camping!

Buurtcamping Rembrandtpark

Over de organisatie

Ons team is gevarieerd in achtergrond en ervaring, wat maakt dat wij allemaal een unieke input vanuit de buurt kunnen aanleveren. Annet is in het voorgaande jaar al beheerder geweest en Sanne vrijwilliger, voor Yentl en Henk wordt dit de eerste keer.

WE ZOEKEN NOG VRIJWILLIGERS

Sinds 2013 helpt Stichting De Buurtcamping buurtbewoners bij de organisatie van een camping in hun eigen park. Wil jij dit jaar meehelpen als vrijwilliger? Stuur dan snel een mailtje naar: annetbos@debuurtcamping.nl

Help jij een gezin kamperen op De Buurtcamping?

Doneer
Mogelijk gemaakt met de fantastische hulp van: