Park Transwijk, Utrecht -

Buurtcamping Park Transwijk

Meer informatie

Welkom bij Buurtcamping Park Transwijk

Op een camping ben je de hele dag heerlijk buiten en is iedereen gelijk. Met die pleerol onder je arm zien we er per slot van rekening allemaal even knullig uit.

Je groet de buurman, praat over koetjes en kalfjes en helpt elkaar een handje. Door samen de camping op te bouwen en activiteiten te organiseren leren buurtbewoners tijdens een ontspannen vakantie elkaar beter kennen.

Drie dagen lang is het park een klein gemoedelijk dorpje midden in de grote stad. Bewoond door alle types die de buurt rijk is: van yuppen tot daklozen, van senioren tot zuigelingen en van muurbloempjes tot druktemakers.

In de zomer van 2021 hopen we je (weer) te mogen verwelkomen op onze gezellige Buurtcamping. Je kan nu nog geen kampeerkaartje kopen voor De Buurtcamping. Wat je wel kan doen is de Facebookpagina liken, zodat je als eerste op de hoogte bent van de vakantieplannen!

Heb je een vraag of een voorstel? Stuur ons dan een mailtje: parktranswijk@debuurtcamping.nl

Tot de zomer en

Happy Camping!

Buurtcamping Park Transwijk

Over de organisatie

Als initiatiefnemer van de Buurtcamping Park Transwijk 2019, ben ik dit jaar actief in een coördinerende rol om de Buurtfolder te maken. Ik hoop dat er snel weer een team actief wordt ter voorbereiding van volgend jaar: dus heb je zin om mee te werken, stuur een mail!

Astrid Glissenaar

astrid@debuurtcamping.nl

WE ZOEKEN NOG VRIJWILLIGERS

Sinds 2013 helpt Stichting De Buurtcamping buurtbewoners bij de organisatie van een camping in hun eigen park. Wil jij dit jaar meehelpen als vrijwilliger? Stuur dan een mailtje naar: parktranswijk@debuurtcamping.nl

Help jij een gezin kamperen op De Buurtcamping?

Doneer
Mogelijk gemaakt met de fantastische hulp van: