De Buurtcamping
De Buurtcamping

Park Egeldonk, Amsterdam September 2021

Buurtcamping Park Egeldonk

September 2021
Park Egeldonk, Amsterdam

Welkom bij Buurtcamping Park Egeldonk

De Buurtcamping Park Egeldonk kan dit jaar helaas niet doorgaan!

We stonden in de startblokken, we hadden alles geregeld en we hadden er vooral heel veel zin in. Drie dagen op vakantie in de buurt en elkaar EIN-DE-LIJK weer ontmoeten na lange maanden in onze eigen woonkamers. Maar helaas moeten we jullie nu vertellen dat De Buurtcamping Park Egeldonk dit jaar niet door kan gaan door de nieuw aangekondigde maatregelen van 9 juli.

Dit nieuws is hard bij ons aangekomen. We realiseren ons goed dat De Buurtcamping voor veel mensen de enige vakantie is. En de behoefte aan ontmoetingen nog nooit zo groot is geweest.

We gaan nu in beraad om te kijken of er nog iets mogelijk is in het najaar waarbij we elkaar kunnen ontmoeten. Houd de komende tijd deze pagina goed in de gaten voor updates. Uiteraard zijn we er volgend jaar weer met een volledige Buurtcamping.

Tot die tijd, blijf veilig, Happy Camping en wees een beetje lief voor de buren 🙂

Heb je nog vragen? Mail ons dan: amsterdam@debuurtcamping.nl

Team Buurtcamping Park Egeldonk

Op een camping ben je de hele dag heerlijk buiten en is iedereen gelijk. Met die pleerol onder je arm zien we er per slot van rekening allemaal even knullig uit.

Je groet de buurtman, praat over koetjes en kalfjes en helpt elkaar een handje. Door samen de camping op te bouwen en activiteiten te organiseren leren buurtbewoners tijdens een ontspannen vakantie elkaar beter kennen.

Drie dagen lan gis het park een klein gemoedelijk dorpje. Bewoond door alle types die de buurt rijk is: van yuppen tot daklozen, van senioren tot zuigelingen en van muurbloempjes tot druktemakers.

Deze zomer hopen we je te mogen verwelkomen op onze gezellige Buurtcamping. Uiteraard op een veilige 1,5 meter afstand en volgend de RIVM richtlijnen.

Meer informatie over de programmering en precieze datum volgt nog.

Heb je nog een vraag vraag of een voorstel? Stuur ons dan een mailtje naar: amsterdam@debuurtcamping.nl

Tot de zomer en Happy Camping!

We zoeken nog vrijwilligers!

Zonder vrijwilligers geen Buurtcamping!
In aanloop naar De Buurtcamping zoeken we nog vrijwilligers die het leuk vinden om te helpen. Wil jij dit jaar meehelpen als vrijwilliger? Vul dan het formulier in.

Vrijwilligers

Help jij een gezin kamperen op De Buurtcamping?

Doneer

Mogelijk gemaakt met de fantastische hulp van:

Op de hoogte blijven van al het buurtcamping nieuws?

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van al het Buurtcampingnieuws.