De Buurtcamping
De Buurtcamping

Noorderpark, Amsterdam

Buurtcamping Noorderpark

Welkom bij Buurtcamping Noorderpark

Op een camping ben je de hele dag heerlijk buiten en is iedereen gelijk. met die pleerol onder je arm zien we er per slot van rekening allemaal even knullig uit.

Je groet de buurman, praat over koetjes en kalfjes en helpt elkaar een handje. Door samen de camping op te bouwen en activiteiten te organiseren leren buurtbewoners tijdens een ontspannen vakantie elkaar beter kennen.

Drie dagen lang is het park een klein gemoedelijk dorpje midden in de grote stad. Bewoond door alle types die de buurt rij is: van yuppen tot daklozen, van senioren tot zuigelingen en van muurbloempjes tot druktemakers.

Deze zomer hopen we je te mogen verwelkomen op onze gezellige Buurtcamping. Uiteraard op een veilige 1.5m afstand en volgens de rivm richtlijnen.
Mocht het niet mogelijk zijn om volgens de dan geldende maatregelen te kamperen, dan zullen leuke zomerse vakantie activiteiten in het park organiseren. In kleine groepjes, met een grotere groep of zelfs meerdere dagen achter elkaar. Afhankelijk van wat de corona maatregelen toelaten.

Je kan nu nog geen kaartjes kopen voor De Buurtcamping. Wat je wel kan doen is onze Facebookpagina liken, zodat je als eerste op de hoogte bent van de plannen voor deze zomer.

Heb je een vraag of een voorstel? Stuur ons dan een mailtje:
amsterdam@debuurtcamping.nl

Tot de zomer en
Happy Camping!
Buurtcamping Noorderpark

Over de organisatie

We zoeken nog buurtverbinders, organisatietalenten en aanpakkers die zin hebben om een mooie Buurtcamping te organiseren in ons mooie Noorderpark. Spreekt dit jou aan, mail dan naar amsterdam@debuurtcamping.nl

WE ZOEKEN NOG VRIJWILLIGERS

Woon je rondom het Noorderpark, meldt je dan aan als vrijwilliger!

Vrijwilligers

Help jij een gezin kamperen op De Buurtcamping?

Doneer

Mogelijk gemaakt met de fantastische hulp van:

Op de hoogte blijven van al het buurtcamping nieuws?

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van al het Buurtcampingnieuws.