Steede Hoge Woerd, Utrecht - 18 juli

Buurtcamping Maximapark

Meer informatie

Welkom bij Buurtcamping Maximapark

Na een succesvolle eerste editie van de Buurtcamping Maximapark gaan we dit jaar noodgedwongen een alternatief programma aanbieden. Niet met z’n allen kamperen in het park, maar wel op ontdekkingstocht in eigen buurt. Zoals iedere camping een plattegrond heeft, zo hebben wij een buurtplattegrond gemaakt met leuke, bijzondere, onverwachte plekken om te bezoeken. Ga er dus op uit in eigen wijk. Of bezoek eens een andere wijk.

Ook roepen we iedereen op om je eigen straatcamping op te zetten. Sla je tentje op in je eigen tuin (of die van de buren) en maak er samen een heuse camping van. Samen eten, spelen, ontdekken en ontmoeten. We bieden online ter inspiratie een vakantieboek aan met handige tips en leuke dingen om te doen. Tips delen kan natuurlijk ook.

18 juli
Steede Hoge Woerd, Utrecht

Over de organisatie

Nieuw team gezocht. Vorige jaar hebben drie bevlogen campingbeheerders hard gewerkt om samen met vrijwilligers en gasten de eerste Buurtcamping Maximapark neer te zetten. Met succes! Nu zoeken we een nieuw team van betrokken, enthousiaste buurtbewoners om ook in 2021 weer een echte Buurtcamping neer te zetten. Mail naar maximapark@debuurtcamping.nl als dit iets voor je is.

WE ZOEKEN NOG VRIJWILLIGERS

Sinds 2013 helpt Stichting De Buurtcamping buurtbewoners bij de organisatie van een camping in hun eigen park. Wil jij dit jaar meehelpen aan de Thuisblijfvakantie? Mail dan maar maximapark@debuurtcamping.nl

Help jij een gezin kamperen op De Buurtcamping?

Doneer
Mogelijk gemaakt met de fantastische hulp van: