De Buurtcamping
De Buurtcamping

Steede Hoge Woerd, Utrecht 16 t/m 18 juli

Buurtcamping Hoge Woerd

Welkom bij Buurtcamping Hoge Woerd

Op een camping ben je de hele dag heerlijk buiten en is iedereen gelijk. Met die pleerol onder je arm zien we er per slot van rekening allemaal even knullig uit.

Je groet de buurman, praat over koetjes en kalfjes en helpt elkaar een handje. Door samen de camping op te bouwen en activiteiten te organiseren leren buurtbewoners tijdens een ontspannen vakantie elkaar beter kennen.

In 2021 hopen we van harte weer te kunnen kamperen in Leidsche Rijn! Om elkaar weer te ontmoeten, te genieten van buiten en van alles wat Leidsche Rijn te bieden heeft.

Daarom zijn we op zoek naar een campingbeheerder (projectleider) die samen met bewoners toewerkt naar een mooi kampeerweekend.

Heb je interesse? Stuur ons dan een mailtje: utrecht@debuurtcamping.nl

Happy Camping!

Buurtcamping Hoge Woerd

Over de organisatie

Nieuw team gezocht. In 2019 hebben drie bevlogen campingbeheerders hard gewerkt om samen met vrijwilligers en gasten de eerste Buurtcamping Maximapark neer te zetten. Met succes! Nu zoeken we een nieuw team van betrokken, enthousiaste buurtbewoners om ook in 2021 weer een echte Buurtcamping neer te zetten. Mail naar utrecht@debuurtcamping.nl als dit iets voor je is.

 

WE ZOEKEN NOG VRIJWILLIGERS

Sinds 2013 helpt Stichting De Buurtcamping buurtbewoners bij de organisatie van een camping in hun eigen park. Wil jij dit jaar meehelpen als vrijwilliger? Vul dan onderstaand formulier in!

Vrijwilligers

Help jij een gezin kamperen op De Buurtcamping?

Doneer

Mogelijk gemaakt met de fantastische hulp van:

Op de hoogte blijven van al het buurtcamping nieuws?

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van al het Buurtcampingnieuws.