De Buurtcamping
De Buurtcamping

Appelschahof, Arnhem 27 t/m 29 augustus

Buurtcamping Immerloopark

27 t/m 29 augustus
Appelschahof, Arnhem
Volg Buurtcamping Immerloopark op Facebook

Welkom bij Buurtcamping Immerloopark

Op een camping ben je de hele dag heerlijk buiten is iedereen gelijk, met die pleerol onder je arm zien we er per slot van rekening allemaal even knullig uit.

Je groet de buurman, praat over koetjes en kalfjes en helpt elkaar een handje. Door samen de camping op te bouwen en activiteiten te organiseren leren buurtbewoners tijdens een ontspannen vakantie elkaar beter kennen.

Drie dagen lang is het park een klein gemoedelijk dorpje. Bewoond door alle types die de buurt rijk is: van yuppen tot daklozen, van senioren tot zuigelingen en van muurbloempjes tot druktemakers.

Deze zomer hopen we je te mogen verwelkomen op onze gezellige Buurtcamping.

Uiteraard op een veilige 1.5m afstand en volgens de RIVM richtlijnen. Mocht het niet mogelijk zijn om volgens de dan geldende maatregelen te kamperen, dan zullen we leuke zomerse vakantie activiteiten in het park organiseren. In kleine groepjes, met een grotere groep of zelfs meerdere dagen achter elkaar. Afhankelijk van wat de corona maatregelen toelaten.

Je kan nu nog geen kaartjes kopen voor De Buurtcamping. Wat je wel kan doen is onze Facebookpagina liken, zodat je als eerste op de hoogte bent van de plannen voor deze zomer.

Heb je een vraag of een voorstel? Stuur ons dan een mailtje: immerloopark@debuurtcamping.nl

Organisatie

Buurtcamping Immerloopark zoekt campingbeheerders! Voor onze editie in de zomer van 2021 zijn we nog op zoek naar enthousiastelingen die graag mee willen organiseren. Vind jij het leuk om te ondersteunen in werving, programmering of logistiek? Laat het ons dan weten!

We zoeken nog vrijwilligers

Zonder vrijwilligers geen Buurtcamping! In aanloop naar de Buurtcamping zoeken we nog vrijwilligers die het leuk vinden om te helpen.

We zoeken specifiek:

  •  Ontvangstcomité
  • Beveiligers
  • Schoonmakers
  • Workshopleiders

Vrijwilligers

Help jij een gezin kamperen op De Buurtcamping?

Doneer

Mogelijk gemaakt met de fantastische hulp van:

Op de hoogte blijven van al het buurtcamping nieuws?

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van al het Buurtcampingnieuws.