Park Frankendael, Amsterdam - 4 juli, 25 juli & 16 augustus

Buurtcamping Frankendael

Meer informatie

Welkom bij Buurtcamping Frankendael

Lieve buurtkampeerders,

Wat een raar jaar is dit! We hopen dat iedereen de afgelopen periode in goede gezondheid heeft mogen doorstaan. Heel lang wisten we niet of we iets konden organiseren dit jaar, want door de omstandigheden mogen we niet kamperen. Maar in overleg met stadsdeel Oost en de politie hebben wij een alternatief plan bedacht dat wél kan en we hopen dat jullie er weer allemaal bij zijn. En dat is dit keer in Park Frankendael aan de Middenweg in Watergraafsmeer.

Duimt iedereen mee voor mooi weer?

Groetjes van het buurtcampingteam 2020,

Erna, Claudia en Jamilla

ZATERDAG 25 JULI – WILGENFEEST

13.00 – 20.00 uur bij de wilgenschepen van Stichting de Rode Loper (gratis!)

Vanaf 13.00 uur is er de creatieve Buurtcamping met tal van leuke activiteiten zoals Pimp je Campingstoel bij Erna en Mignon, Maak je eigen Caravan of doe mee aan een workshop Buikdansen. Uiteraard is Floris ook weer van de partij met zijn hoepels en mooie trucs!

Om 16.00 uur start de muzikale Buurtcamping en zijn er tal van optredens en performances. Zo zijn er toeters en blazers en zorgen de mannen van Brentsleng voor oer-Amsterdamse rock en lol. Erik van de Langkruis is bekend in Oost met zijn spel op de elektrische piano. Op het Wilgenfeest improviseert hij op accordeon. Pit Hermans en Ramis spelen Griekse muziek, Balkan, folk en eigen werk. Laat je erdoor bedwelmen in de natuur van het mooie park!

Neem je campingstoel mee en kom gezellig buurten!
(Denk aan de anderhalve meter x – x – x)

ZONDAG 16 AUGUSTUS – GROTE CAMPING DAG

11.00 – 18.00 uur door heel park Frankendael

We sluiten de vakantie af met de Grote Camping Dag tjokvol leuke activiteiten, buurtverhalen, spannende ontmoetingen en lekkere hapjes en drankjes. Pak je picknickkleed en bestek maar in en bereid je voor op een dag vol buurtcamping plezier.

We beginnen met de Buurtbrunch en daarna is er door het hele park van alles te doen. Voor ieder wat wils, van theater tot buikdansen, de 1001-nacht lounge, waarzegster, henna tatoeëerster, muziek, vissen vlechten met Jan de Wilgenman, creatieve workshops, sportieve workouts, Happy Hooping, pop-up fotostudio, stokbrood bakken, een rondleiding in Huize Frankendael en nog veel meer!

€ 10 vanaf zes jaar | € 2,50 met Stadspas.

OP=OP dus wees er snel bij!

4 juli, 25 juli & 16 augustus
Park Frankendael, Amsterdam

Over de organisatie

Het beheerteam bestaat dit jaar uit Erna, Jamilla en Claudia. Als buurtbewoners komen wij al jaren als vrijwilliger kamperen op de buurtcamping. We hebben superveel zin om jullie allemaal weer te zien!

WE ZOEKEN NOG VRIJWILLIGERS

Sinds 2013 helpt Stichting De Buurtcamping buurtbewoners bij de organisatie van een camping in hun eigen park. Wil jij dit jaar meehelpen aan de Thuisblijfvakantie? Stuur dan een mailtje naar: erna@debuurtcamping.nl

Help jij een gezin kamperen op De Buurtcamping?

Doneer
Mogelijk gemaakt met de fantastische hulp van: