Onderlangs, Betondorp, Amsterdam - Juli & Augustus

Buurtcamping Betondorp

Meer informatie

Welkom bij Buurtcamping Betondorp

Betondorp maakt kennis met de Buurtcamping!
Echt kamperen zit er helaas niet in dit jaar, maar met het Buurtcamping Betondorp Zomerprogramma is iedere dag wel iets te doen, te leren of te ontdekken.

Vlak in de buurt. Van Monkey Moves voor de allerkleinsten tot samen de straat op tijdens een workshop straat fotografie. En waar word je nou blijer van dan van muziek maken? Samen muziek maken! Dat kan tijdens het Muzieklab. Ben je meer een buitenspeler? Ga dan met Juf Lies neemt je mee op natuur safari en ontdek wat er allemaal voor groens is in de buurt. Of je kunt wenskaarten maken of cupcakes versieren.

Heb je Abraham al gezien en klinkt dat allemaal een beetje druk? Dan is Jeu de Boules of yoga misschien meer iets voor je. En lukt het je niet om het huis uit te komen, ook jou vergeten we niet. Op 26 juli kan je zien wat voor bijzondere mensen er in de buurt wonen die je misschien nog niet kende tijdens de opening van de tentoonstelling ‘Betondorp in Beeld’ met foto portretten van oude, nieuwe, gewone en minder gewone Betondorpers.

Zo heeft Betondorp de hele zomer een beetje het Buurtcamping gevoel. Op 16 augustus gaan we daar, met oude- en nieuwe bekenden lekker van genieten tijdens de BETONDORP SUMMER SURPRISE.

KLIK HIER VOOR HET VOLLEDIGE PROGRAMMA

Juli & Augustus
Onderlangs, Betondorp, Amsterdam

Organisatie

Tamara, Eric en Marije zijn jullie beheerders van deze bijzondere eerste editie van het Buurtcamping Betondorp Zomerprogramma.

Tamara kennen jullie van ‘t Hartje en de evenementen die ze vaak in Betondorp organiseert. Eric en Marije zijn ‘nieuwere Betondorpers’ die de buurt een stukje leuker maken, bijvoorbeeld door te koken in het Brinkhuis of met een dansavond de oude gymzaal op Onderlangs.

Help jij een gezin kamperen op De Buurtcamping?

Doneer
Mogelijk gemaakt met de fantastische hulp van: