Manifestatieveld, Almere - 19 september

Buurtcamping Almere Haven

Meer informatie

Welkom bij Buurtcamping Almere Haven

De bonte avond XL!
De Bonte buurtavond is voor onze vrijwilligers en de kampeerders van 2019. Op deze dag kunnen de kinderen lekker spelen en zetten we met in achtneming van de huidige regels leuke en grappige sport en spel activiteiten uit. In de middag zal er een sprookjestocht plaatsvinden waarin de kleinste kunnen kennismaken met hun sprookjeshelden.

Ouders kunnen op de lokatie lekker relaxen en naar leuke muziek luisteren. Om 18.00 gaan de barbeques aan en mogen de mensen hun eigen eten ( wij proberen dit te laten sponsoren ) gaan klaarmaken. Dan is het tijd voor de bonte buurt avond waarin jong tot oud hun talent mogen laten zien op het podium.

Aanmelden doe je door een mailtje te sturen naar: almerehaven@debuurtcamping.nl

19 september
Manifestatieveld, Almere

Over de organisatie

Het lokale team van De Buurtcamping Almere Haven bestaat uit een grote groep gedreven vrijwilligers die allemaal eigen kennis, expertise en netwerk hebben en die ze verbinden aan de buurtcamping Almere Haven. De buurtcamping is voor en door bewoners en word ondersteund door de ondernemers uit Almere Haven. Het beheerdersteam bestaat uit: Wil Spaans, (initiatiefnemer), Jeroen van der Meulen en Josta Visser samen met het vrijwilligersteam organiseren zij de buurtcamping Almere Haven.

WE ZOEKEN NOG VRIJWILLIGERS

Sinds 2013 helpt Stichting De Buurtcamping buurtbewoners bij de organisatie van een camping in hun eigen park. Wil jij dit jaar meehelpen? Mail dan naar: almerehaven@debuurtcamping.nl

Help jij een gezin kamperen op De Buurtcamping?

Doneer
Mogelijk gemaakt met de fantastische hulp van: