Schuttersveld, Rotterdam - 11 t/m 13 september

Buurtcamping Aan de Rotte

Meer informatie

Welkom bij Buurtcamping Aan de Rotte

Op De Buurtcamping staat één ding centraal: samen zijn met je buurtgenoten.
Om dit te faciliteren kun je op de Buurtcamping samen sporten, samen spelen, samen praten en samen creativiteit ontplooien. Wij geloven erin dat connectie, positiviteit en zelfvertrouwen vergroot kunnen worden door een combinatie van spelen, leren en lachen. Op deze pijlers focussen onze activiteiten. De activiteiten laten we het liefst door buurtbewoners organiseren: voor elkaar, door elkaar.
Er zijn al diverse connecties gelegd voor workshops door enthousiaste buurtbewoners, sportclubs of creatieve verenigingen uit de buurt. Tijdens het weekend worden activiteiten zo gemixt dat voor iedereen wat passends te doen is, zowel net in- als buiten de comfort zone, bekend of onbekend.
Er zijn workshops en activiteiten verspreid over het weekend, maar we willen ook plekken maken waar continue ontmoetingen kunnen zijn of ontspannen kan worden.

11 t/m 13 september
Schuttersveld, Rotterdam

Over de organisatie

Ons gevarieerde team heeft heel veel zin om de Buurtcamping te organiseren. Na onze ervaringen met evenementen en kampen organiseren, denken we dat het samen gaat lukken. Ons netwerk binnen de buurt is groot genoeg om de juiste mensen te betrekken, zodat we de juiste doelgroepen aan kunnen spreken. Woon jij in Crooswijk of het Oude Noorden in Rotterdam? Extra inbreng wordt natuurlijk gewaardeerd! Stuur een mailtje naar: lieske@debuurtcamping.nl

WE ZOEKEN NOG VRIJWILLIGERS

Sinds 2013 helpt Stichting De Buurtcamping buurtbewoners bij de organisatie van een camping in hun eigen park. Wil jij dit jaar meehelpen als vrijwilliger op de camping? Stuur ons dan een mail dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Help jij een gezin kamperen op De Buurtcamping?

Doneer
Mogelijk gemaakt met de fantastische hulp van: