De Buurtcamping
De Buurtcamping

Schutterspark, Brunssum

Buurtcamping Brunssum

Welkom bij Buurtcamping Brunssum

Op een camping ben je de hele dag heerlijk buiten en is iedereen gelijk. Met die pleerol onder je arm zien we er per slot van rekening allemaal even knullig uit.

Je groet de buurman, praat over koetjes en kalfjes en helpt elkaar een handje. Door samen de camping op te bouwen en activiteiten te organiseren leren buurtbewoners tijdens een ontspannen vakantie elkaar beter kennen.

Drie dagen lang is het park een klein gemoedelijk dorpje midden in de grote stad. Bewoond door alle types die de buurt rijk is: van yuppen tot daklozen, van senioren tot zuigelingen en van muurbloempjes tot druktemakers.

In de zomer van 2021 hopen we je (weer) te mogen verwelkomen op onze gezellige Buurtcamping. Je kan nu nog geen kampeerkaartje kopen voor De Buurtcamping. Wat je wel kan doen is de Facebookpagina liken, zodat je als eerste op de hoogte bent van de vakantieplannen!

Heb je een vraag of een voorstel? Stuur ons dan een mailtje: brunssum@debuurtcamping.nl

Tot de zomer en

Happy Camping!

Buurtcamping Brunssum

Over de organisatie

Wij zijn Merle en Vera! Twee Happy Campers die staan te popelen om de Buurtcamping Brunssum te organiseren met een heel enthousiast team vrijwilligers die ook – net zoals wij – niet kunnen wachten om dit evenement op te starten en te zorgen dat je een onvergetelijke vakantie kunt beleven in je eigen stad.

Merle van Leusden-Brüning

Merle@debuurtcamping.nl

WE ZOEKEN NOG VRIJWILLIGERS

Zonder vrijwilligers geen Buurtcamping. Wil jij dit jaar meehelpen als vrijwilliger? Vul dan onderstaand formulier in!

Vrijwilligers

Help jij een gezin kamperen op De Buurtcamping?

Doneer

Mogelijk gemaakt met de fantastische hulp van:

Op de hoogte blijven van al het buurtcamping nieuws?

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van al het Buurtcampingnieuws.