De Buurtcamping
De Buurtcamping

Onderlangs, Betondorp, Amsterdam 12, 14 & 16 juli

Buurtcamping Betondorp

12, 14 & 16 juli
Onderlangs, Betondorp, Amsterdam
Volg Buurtcamping Betondorp op Facebook

Welkom bij Buurtcamping Betondorp

De Buurtcamping Betondorp kan dit jaar helaas niet doorgaan!

We stonden in de startblokken, we hadden alles geregeld en we hadden er vooral heel veel zin in. Drie dagen op vakantie in de buurt en elkaar EIN-DE-LIJK weer ontmoeten na lange maanden in onze eigen woonkamers. Maar helaas moeten we jullie nu vertellen dat De Buurtcamping Betondorp dit jaar niet door kan gaan door de nieuw aangekondigde maatregelen van 9 juli.

Dit nieuws is hard bij ons aangekomen. We realiseren ons goed dat De Buurtcamping voor veel mensen de enige vakantie is. En de behoefte aan ontmoetingen nog nooit zo groot is geweest.

We gaan nu in beraad om te kijken of er nog iets mogelijk is in het najaar waarbij we elkaar kunnen ontmoeten. Houd de komende tijd deze pagina goed in de gaten voor updates. Uiteraard zijn we er volgend jaar weer met een volledige Buurtcamping.

Tot die tijd, blijf veilig, Happy Camping en wees een beetje lief voor de buren 🙂

Heb je nog vragen? Mail ons dan: betondorp@debuurtcamping.nl

Team Buurtcamping Betondorp

Op een camping ben je de hele dag heerlijk buiten en is iedereen gelijk. Met die pleerol onder je arm zien we er per slot van rekening allemaal even knullig uit.

Je groet de buurman, praat over koetjes en kalfjes en helpt elkaar een handje. Door samen de camping op te bouwen en activiteiten te organiseren leren buurtbewoners tijdens een ontspannen vakantie elkaar beter kennen.

Drie dagen lang is het park een klein gemoedelijk dorpje midden in de grote stad. Bewoond door alle types die de buurt rijk is: van yuppen tot daklozen, van senioren tot zuigelingen en van muurbloempjes tot druktemakers.

In de zomer van 2021 hopen we je (weer) te mogen verwelkomen op onze gezellige Buurtcamping. Je kan onze Facebookpagina liken, zodat je als eerste op de hoogte bent van de Buurtcamping activiteiten!

Heb je een vraag of wil je je aanmelden voor een van de activiteiten? Stuur ons dan een mailtje naar: betondorp@debuurtcamping.nl

Tot de zomer en

Happy Camping!

Buurtcamping Betondorp

Organisatie

Tamara, Leah en Anja zijn jullie beheerders van deze bijzondere tweede editie van het Buurtcamping Betondorp activiteiten. .

 

We zoeken nog vrijwilligers

Sinds 2013 helpt Stichting De Buurtcamping buurtbewoners bij de organisatie van een camping in hun eigen park. Wil jij dit jaar meehelpen als vrijwilliger? Vul dan onderstaand formulier in!

Vrijwilligers

Help jij een gezin kamperen op De Buurtcamping?

Doneer

Mogelijk gemaakt met de fantastische hulp van:

Op de hoogte blijven van al het buurtcamping nieuws?

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van al het Buurtcampingnieuws.