De Buurtcamping
De Buurtcamping

Onderlangs, Betondorp, Amsterdam 12, 14 & 16 juli

Buurtcamping Betondorp

12, 14 & 16 juli
Onderlangs, Betondorp, Amsterdam
Volg Buurtcamping Betondorp op Facebook

Welkom bij Buurtcamping Betondorp

Op een camping ben je de hele dag heerlijk buiten en is iedereen gelijk. Met die pleerol onder je arm zien we er per slot van rekening allemaal even knullig uit.

Je groet de buurman, praat over koetjes en kalfjes en helpt elkaar een handje. Door samen de camping op te bouwen en activiteiten te organiseren leren buurtbewoners tijdens een ontspannen vakantie elkaar beter kennen.

Drie dagen lang is het park een klein gemoedelijk dorpje midden in de grote stad. Bewoond door alle types die de buurt rijk is: van yuppen tot daklozen, van senioren tot zuigelingen en van muurbloempjes tot druktemakers.

In de zomer van 2021 hopen we je (weer) te mogen verwelkomen op onze gezellige Buurtcamping. Je kan onze Facebookpagina liken, zodat je als eerste op de hoogte bent van de Buurtcamping activiteiten!

Heb je een vraag of wil je je aanmelden voor een van de activiteiten? Stuur ons dan een mailtje naar: betondorp@debuurtcamping.nl

Tot de zomer en

Happy Camping!

Buurtcamping Betondorp

Organisatie

Tamara, Leah en Anja zijn jullie beheerders van deze bijzondere tweede editie van het Buurtcamping Betondorp activiteiten. .

 

We zoeken nog vrijwilligers

Sinds 2013 helpt Stichting De Buurtcamping buurtbewoners bij de organisatie van een camping in hun eigen park. Wil jij dit jaar meehelpen als vrijwilliger? Vul dan onderstaand formulier in!

Vrijwilligers

Help jij een gezin kamperen op De Buurtcamping?

Doneer

Mogelijk gemaakt met de fantastische hulp van:

Op de hoogte blijven van al het buurtcamping nieuws?

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van al het Buurtcampingnieuws.