De Buurtcamping
De Buurtcamping

Het parkje in Saendelft Oost bij basisschool de Octant aan de blauwe Ring

Buurtcamping Assendelft

Het parkje in Saendelft Oost bij basisschool de Octant aan de blauwe Ring
Volg Buurtcamping Assendelft op Facebook

Welkom bij Buurtcamping Assendelft

Op de buurtcamping Saendelft in Assendelft ben je de hele dag heerlijk buiten en is iedereen gelijk. In je eigen tent op je eigen plekje, slaap je onder de sterren hemel. Om in de ochtend rustig wakker te worden en samen met je buurtbewoners gezellig te gaan ontbijten. Samen aan activiteiten meedoen, creatief bezig te zijn leer je jouw buurtbewoners beter kennen. Misschien ontstaan er dan nieuwe ideeën en of vriendschappen. Bij de buurtcamping Saendelft is dat heel goed mogelijk.

Ook zoekt Pieter Harbering ( campingbeheerder ) nog nieuwe vrijwilligers om samen met mij in 2021 de buurtcamping Saendelft op te zetten. Vindt jij het leuk om creatief bezig te zijn en hou je wel van een uitdaging, misschien ben jij dan wel de gene die ik zoek. Lijkt je het wat om beheerder te worden stuur mij een mail.

In de zomer van 2021 hopen we je weer te mogen verwelkomen op onze gezellige buurtcamping. Je kan nog geen kampeerkaartje kopen voor de buurtcamping. Wat je wel kan doen is de Facebookpagina liken, zodat je als eerste op de hoogte bent van de vakantieplannen.

Organisatie

Het lokale team van de buurtcamping Saendelft in Assendelft moet weer opnieuw opgericht worden. Daarom zijn wij opzoek naar enthousiaste, creatieve vrijwilligers die mee willen helpen om de buurtcamping Saendelft in 2021 tot een succes te maken. lijkt leuk om hier aan mee te helpen? Vul dan onderstaand formulier in!

We zoeken nog vrijwilligers

Sinds 2013 helpt Stichting De Buurtcamping buurtbewoners bij de organisatie van een camping in hun eigen park. Wil jij dit jaar meehelpen als vrijwilliger? Vul dan het formulier in.

Vrijwilligers

Help jij een gezin kamperen op De Buurtcamping?

Doneer

Mogelijk gemaakt met de fantastische hulp van:

Op de hoogte blijven van al het buurtcamping nieuws?

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van al het Buurtcampingnieuws.