De Buurtcamping
De Buurtcamping

3 t/m 5 juli het Buurtcamping Thuisblijfvakantie lanceringsweekend!

Op vrijdag 3 juli verklaren we het officieel Buurtcamping Thuisblijfvakantie seizoen voor GEOPEND!

Zoals Trendwatcher (of tentwatcher) Karin Horstman van I love camping al eens zei in een artikel op nu.nl: “Soms is het alleen het geluid van de rits al genoeg om je op vakantie te wanen”. Geloof ons maar, Karin heeft gelijk. Dus waar wacht je nog op? Haal die tent van de zolder, uit de berging, de schuur of van de buren via Tante Leen: We gaan op Thuisblijfvakantie!

Waar je ook woont in Nederland, vaste prik, het eerste weekend van de zomervakantie is het weekend van De Buurtcamping. Op vrijdagmiddag 3 juli om 12.00 start de zomervakantie voor de regio Noord. Het begin van het zomervakantie seizoen in Nederland. Een mooi moment om ook het Buurtcamping Thuisblijfvakantie seizoen te openen! Zet 3, 4 en 5 juli maar vast in je agenda, dan lanceren we met heel Nederland De Buurtcamping Thuisblijfvakantie! Een weekend vol met leuke activiteiten en gezellige workshops bij jou in de buurt of online.

Lokale programmering

De Buurtcamping Community is een creatief gezelschap, ze verzinnen de leukste dingen en allemaal veilig en corona-proof. Zo gaat in Zaanstad in het Agathepark de klassieke Buurtcamping Bingo gelukkig gewoon door! In Betondorp in Amsterdam organiseren ze dit jaar voor het eerst het Buurtcamping gevoel, maar ze pakken het direct groots aan. Hier kun je de hele zomer terecht voor workshops: sieraden maken, dansen, dromenvangers, noem het maar op! Door het hele land en door het hele seizoen kun je Thuisblijfvakantie-activiteiten vinden. Ben je nieuwsgierig wat er in jouw park gebeurt? Kijk dan hier

Landelijke programmering

Vakanties zijn er om te chillen. Dat begrijpen wij ook wel. Nou, heb jij even mazzel! Met de landelijke online programmering van de Thuisblijfvakantie doe je al mee vanuit je luie stoel. Bekende en minder bekende Nederlanders staan klaar om jouw vakantie eens even fatsoenlijk in te luiden met: workshops, verhalen, concerten, challenges of sportlessen.

Foto Wedstrijd

Het mooiste, gekste, coolste thuisblijfvakantie kodak moment kan in de prijzen vallen. Om het vakantiegevoel nog wat uit te breiden leek ons een bijzondere hotelovernachting in eigen land in het Kraanhotel wel gepast. De winnaar(s) slaapt hier op 50 meter hoogte, uitkijkend over Amsterdam. De strenge doch rechtvaardige juryvoorzitter blabla kiest de winnaar. Hij weet waar hij over praat, tijdens quarantaine maakte hij deze vette fotoserie vanuit huis. Voor een fatsoenlijke instagram-feed en voor de likes hoef je niet perse aan een azuurblauwe zee te liggen.

Doe mee!

Zet ook thuis je tentje op en kijk op de campingpagina welke Buurtcamping bij  jou in de  buurt iets leuks organiseert.

Campingverhalen

12/2
De VriendenLoterij steunt De Buurtcamping met €300.000
23/12
Vacature directeur Stichting De Buurtcamping
12/11
Buurtcamping Utrecht zoekt bestuursleden